Önce Karısını Sonra Kendisini Öldürdü

TAKİP ET

Düzce'de cinnet getirdiği öne sürülen Metin Aygün, boşanma aşamasında olduğu eşi Mediha Aygün'ü boğazını kesip öldürdükten sonra, kendisini de boğazından bıçaklayarak intihar etti.

Bu sabah yaşanan olay Düzce’nin Akçakoca ilçesinde bir apartmanda meydana geldi. Boşanma aşamasında olan Metin Aygün ile eşi Mediha Aygün arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında cinnet getirdiği öne sürülen Metin Aygün, mutfaktan aldığı bıçakla eşinin boğazını kesti. Mediha Aygün kanlar içinde yere yığılırken, Metin Aygün aynı bıçakla kendi boğazını da kesti.

Olayın yaşandığı sırada gürültüye uyanan çiftin 3 çocuğundan en büyüğü, yardım çığlığı attı. Seslere uyanan komşular eve geldi.

Komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Aygün çiftinin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Mediha ve Metin Aygün’ün cenazeleri, yapılan incelemelerin ardından otopsi için Akçakoca Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Çiftin 16, 8 ve 6 yaşlarındaki 3 çocuğu da Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri tarafından koruma altına alındı. 

düzce kadın cinayeti boğazını bıçakladı metin mediha aygün