Önce Kendi Elleriyle Mezarını Kazdırdı, Sonra İstismar Etti

TAKİP ET

İsmail G. isimli erkek Ayşegül G. isimli kadına kendi elleriyle mezar kazdırdıktan sonra genç kadını otele götürerek istismar etti.

İstanbul'da yaşayan Ayşegül G. isimli kadın, kendisini darp ettiğini söylediği İsmail G. hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttı. İmam nikahlı eşi tarafından hakkında uzaklaştırma kararı çıkarılan İsmail G., karar çıktıktan bir gün sonra Ayşegül G.'yi kaçırıp Karlıktepe'deki mezarlığa götürdü.

Bir yandan içki içen bir yandan da Ayşegül G.'ye tehditler savuran İsmail G., "Seni öldürüp babamın mezarlığına gömeceğim" diyerek Ayşegül G.'ye kendi elleriyle mezar kazdırdı. 

Mezar başındaki kadının üstüne içkisinden döken ve sabaha kadar darp eden İsmail G., Ayşegül G.'ye onu gömmekten vazgeçtiğini söyleyerek genç kadını otele götürdü.

İsmail G., otelde Ayşegül G.'ye cinsel istismarda bulundu.

Şikayetçi Olmayacağım Diyerek Kurtuldu

İsmail G.'ye "Şikayetçi olmayacağım. Sadece gidip kızımı görmek istiyorum" dedikten sonra otelden kaçan Ayşegül G., polis merkezine giderek şikayetçi oldu. 

İfadesi alınan İsmail G., Ayşegül G.'nin isteğiyle mezarlığa gidip alkol aldıklarını ve iftiraya maruz kaldığını iddia etti. Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği'ne sevk edilen şüpheli İsmail G., tutuklandı. 

Savcılık, İsmail G.'nin suçtan kurtulmaya yönelik ifade verdiğini belirterek, zanlı hakkında "Nitelikli Cinsel Saldırı", "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" ve "Yaralama" suçları kapsamında 23.5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

istanbul ismail ayşegül kendi elleriyle mezar kazdırdı istismar etti kaçırdı uzaklaştırma kararı