Önceki Seçimlerde AKP'ye Oy Verdiğini Söyleyen Vatandaş: Tek Umudumuz Kılıçdaroğlu!

TAKİP ET

Kayseri'nin İncesu ilçesindeki bir esnaf, artan gübre fiyatlarından yakınarak bugüne kadar oy verdiği AKP'den değil CHP'den umudu olduğunu söyledi.

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, CHP İncesu İlçe Başkanı Ahmet Efe ve parti yöneticileri ilçe merkezine giderek esnaf ile sohbet etti. CHP'li isimleri karşılarında gören vatandaşlar, AKP'den memnun olmadıklarını belirtti. 

Geçmiş dönemde yapılan seçimlerde AKP'ye oy verdiğini ama gübre fiyatlarında yaşanan aşırı artış sebebiyle pişman olduğunu söyleyen bir esnaf, “İnşallah tek umudumuz, bu sefer Kılıçdaroğlu, biz yandık. Yandık oğlum, yandık, yandık. Bir çuval gübre 230 lira olmuş” dedi.

Bir başka vatandaş ise, “Traktör ücretleri pahalı olduğu için arpayı elimle yoluyorum. Biçerdöverleri çalıştıramıyoruz. Gücümüz kalmadı ki…“ diyerek içinde bulunduğu durumun zorluğunu anlattı..

AKP'li İsim Ekonomiden Dert Yandı

AKP İncesu Belediye Meclisi Üyesi Fatih Çelebi de Arık'ı görünce ekonomiden dert yandı. Çelebi, “Siyasetin içinde birileri gelip, ‘Beni alkışlayın' diyorsa, alkışlama zamanı çoktan geçti” dedikten sonra, “Şimdi taban her taraftan sıkıntılı. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun” şeklindeki açıklamalarıyla şaşırttı. 

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ise AKP'nin ülkeye her anlamda zarar verdiğini belirterek, “Bu iktidarın görevde kaldığı her gün ülkeye zarar. Bunun için bir an önce vatandaşın önüne sandık gelmeli ve halk tercihini yapmalıdır” diye konuştu.

kayseri incesu esnaf skp seçim tek çare kılıçdaroğlu ahmet efe çetin arık