Onur Eker'in Dedesi Torununun Ölümüne İlişkin Açıklama Yaptı

TAKİP ET

Ankara'da kaçan kurbanlığın peşinden gittikten sonra kaybolan ve 2 gün sonra cesedine ulaşılan tıp fakültesi öğrencisi Onur Eker'in dedesi torununun ölümüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bayram tatili için Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yaşayan dedesini ziyarete gelen Onur Eker, kesilmek üzere olan kurbanlığın kaçtığını görünce koyunun peşinden koşmaya başlamış ve kaybolmuştu.

Dağlık alanda kurbanlığı kovalayan Eker'den 2 gün boyunca haber alınamamış, 20 yaşındaki genci bulmak için yapılan arama çalışmaları derinleştirilmişti.

Cesedine Ulaşıldı

2 gün süren arama çalışmalarının sonunda Eker'in cesedine ulaşıldı. Sirkeli Mahallesi Çalseki mevkiinde bulunan Eker'in yüzüstü vaziyette can verdiği görüldü.

Torununun ölümünün ardından açıklama yapan dede Zühtü Erdoğan, ''Cenaze bulunana kadar birilerinin bir şeyler yaptığını düşünüyordum, yani şüpheleniyordum. Ancak cenazeyi görünce, elbiselerinde herhangi bir ters durum olmadığını ve sağlam olduğunu gördüm. Vücudunda herhangi bir yara veya darp izi de göremedim. Ancak yüzüstü vaziyette olduğu ve baya orada bulunduğu için kafa bölümünde çürüme meydana gelmişti. Yorgunluktan orada kaldığını ve güneş altında kaldığı için beyin kanaması geçirmiş olabilir'' dedi.

Talihsiz gencin cansız bedeni, yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Eker'in kesin ölüm nedeni, otopsinin ardından netlik kazanacak.

onur eker kurbanlık koyun kaçan ankara pursaklar tıp fakültesi öğrencisi ceset öldü dede açıklama zühtü erdoğan