Onur Hondoroğlu'ndan Ahmet Yiğit Yıldırım'a Sert Cevap

TAKİP ET

İYİ Parti Gençlik Politikaları Başkanlığı Genç Teşkilatlanma Başkanı Onur Hondoroğlu, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'a cevap verdi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkü Ocakları'nın düzenlediği bir programda yaptığı konuşmada "Geçtiğimiz günlerde İP'in müdiresi bir ziyaretinde kendisi gibi bir kişiyi bulmuş, karşılıklı sohbete dalmışlar. Sohbetin içeriği, tamamen bölücülerin istekleri ve akıllarından geçen duyumları anlatmasıdır. Karşısındaki şahıs, sözde Kürdistan'dan bahsediyor, kendisi de ona 'Ne Kürdistan'ı ulan? Burası Türkiye Cumhuriyeti' diyemiyor. Bunların zihinlerinde ne varsa karşılarına da gittikleri her yerde aynı durum çıkıyor" açıklamasını yapmış "Bir bölücülük sevdası milletimizin başına bela Serok Ahmet vardı şimdi bir de Heval Meral çıktı karşımıza. Son Ülkücü ayakta kaldığı müddetçe, Heval Meral iyi bilsin ki; Hayali kürdistan olanın sonu kabristan olur!" ifadelerini kullanmıştı.

Ahmet Yiğit Yıldırım'ın bu açıklamasına yanıt veren İYİ Partili Onur Hondoroğlu, "Dün, "K*rdistan" çıkışı yapan Binali Yıldırım için kapı kapı oy toplamaya çalışan sen, yarın da Oslo görüşmeleri rezaletini tertip ettiğini kabul eden Recep Tayyip Erdoğan için oy isteyeceksin. Bizim yolumuz da Türkiye, kutsalımız da; ama sizin rota karışık…" açıklamasını yaptı.

Ahmet Yiğit Yıldırım İmamoğlu'na Destek Veren Milliyetçileri 'Kan Kusturacağız' Diye Tehdit Etmişti

Ahmet Yiğit Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nu destekledikleri "gerekçe" gösterilen milliyetçi isimlerin bulunduğu bir listeyi "Ya tam susturacağız, ya kan kusturacağız" ifadeleriyle paylaşmış, İYİ Parti kurucularından Metin Bozkurt'un 8 kişinin saldırısına uğraması sonrasında Twitter hesabından "Kendisini ülkücü olarak tanımlayarak pkk sevici Ekrem Papazoğlu’na destek arayanlar er ya da geç ülkücü adaletle tanışacaktır. Demokrat Ülkücüler adı altında namusuzluğa imza atanların sonu bellidir. Çakallara haddini bildiren Bozkurtlara bin selam..." şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

Onur Hondoroğlu'ndan Ahmet Yiğit Yıldırım'a Sert Cevap