Örgüt Liderinin Sevgilisi Hakim Çıktı: 'Senin İçin Hepsi Aşkım'

TAKİP ET

İskenderun Hakimi C.S.'nin "Demir Yumruk" adlı operasyonda tutuklanan örgüt liderlerinden Hüseyin Eryılmaz'ın sevgilisi olduğu öne sürüldü. C.S.'nin Eryılmaz'la ilgili davalara sevgilisi lehine müdahale ettiği, bu davalardan birinde örgüt lideri lehine karar aldırdıktan sonra "Senin için hepsi aşkım" mesajı attığı ortaya çıktı.

İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesinin haberine göre demir-çelik fiyatlarını piyasada manipüle eden, 105 milyar liralık sahte faturayla kamuyu 25 milyar lira zarara uğratan Erol Evcil (Erol Eşrefoğlu), Hüseyin Eryılmaz ve Melih Karabacak'ın liderlik ettiği 3 suç örgütüne "Demir Yumruk" operasyonu yapılmıştı.

Müstehcen Görüntülerini Yolladı

Hüseyin Eryılmaz'ın telefonunda yapılan incelemede İskenderun Hakimi C.S.'nin Hüseyin Eryılmaz'la ilişki yaşadığı, C.S.'nin Eryılmaz'a WhatsApp üzerinden müstehcen görüntülerini ve videolarını, ayrıca üçüncü kişilerle cinsel ilişkiye girdiği anların görüntülerini Eryılmaz'a gönderdiği ortaya çıktı.

Araba, "Rolex" Saat, Lüks Daire...

Ayrıca Hüseyin Eryılmaz'ın hakim sevgilisine araba ve "Rolex" marka lüks saat satın aldığı, 50 bin dolar verdiği, C.S.'nin Ankara'da lüks bir ev aldığı ve kredi borcunu da Eryılmaz'ın yaptığına dair yazışmalar tespit edildi.

Sevgilisi Lehine Kararlar Aldırttı

C.S.'nin İskenderun İcra Mahkemesi'ndeki davalarında Hüseyin Eryılmaz lehine kararlar aldırttığı, sevgilisi için dosya takibi yaptığı, sevgilisine satış talebi konulu dilekçe fotoğrafını "Üç tane makinedeki haczi kaldırdım" mesajıyla gönderdiği, demir-çelik sektörüyle ilgili birçok dosya ve haciz taleplerinde Eryılmaz'a bilgi sağladığı belirlendi.

"Senin İçin Hepsi Aşkım"

Eryılmaz hakkındaki bir davada verdiği kararı WhatsApp'tan Eryılmaz'a "Senin için hepsi aşkım" diye gönderdiği, sonrasında ise "Karar onaylandı" mesajı attığı ortaya çıktı. Ayrıca C.S.'nin Eryılmaz hakkında talep ettiği bir FETÖ dosyası hakkında "hükmün açıklanmasının geri bırakılması" kararı verildiği ortaya çıktı.

"Sen Ne Dersen O Olur Aşkım"

C.S.'nin Eryılmaz'la aynı sektörde faaliyet gösteren C.O. adlı bir kişiyle ilgili sevgilisi Eryılmaz'a "C.O. geldi, O.T.'ye 2 milyonluk çek takibi, teminatın düşük olması için yardım istedi, yardım edeyim mi" şeklinde mesaj attığı, Eryılmaz'ın "Sakın. O.T. benim rakip. Y..şağın biri. Bırak çekler yazılsın" yanıtını vermesi üzerine C.S.'nin "Sen yok dersen yardım etmem. Sen ne dersen o olur aşkım" dediği öğrenildi.

HSK müfettişlerinin raporunun ardından HSK 2. Dairesi, İskenderun İcra Hakimi C.S.'yi görevden uzaklaştırma kararı aldı.

örgüt liderinin sevgilisi hakim çıktı senin için hepsi aşkım sen ne dersen o olur iskenderun hakimi icra hüseyin eryılmaz demir yumruk operasyonu