Orijinal Şişelere Doldurulmuş 40 Bin Sahte Parfüm Ele Geçirildi

TAKİP ET

Dünyaca ünlü markaların orijinal şişelerine doldurulmuş 40 bin adet sahte parfüm, polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda ele geçirildi.

Yurt dışından getirtilen boş parfüm şişelerini takibe alan jandarma ekipleri sahte parfümleri piyasaya süren dolandırıcıları yakaladı. İstanbul Bahçelievler'de düzenlenen operasyonda, dünyaca ünlü markaların orijinal şişelerine doldurulmuş 40 bin adet sahte parfüm ele geçirilirken 3 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, yurt dışından getirtilen boş parfüm şişelerini takibe aldı.

Ekipler, ünlü parfüm markalarının ürünlerinin sahtelerini imal eden ve ürettikleri bu sahte parfümleri orijinalmiş gibi göstermek için sahte bandrol ve stok numarası kullanan dolandırıcıların, ülke genelinde en çok alışveriş yapılan internet uygulamalarındaki sanal mağazalar üzerinden satış yaptığı tespit edildi.

Harekete geçen jandarma ekipleri, Bahçelievler'deki üretim tesisi ile 2 depoya baskın düzenledi. Operasyonda organize suç örgütü lideri M.E.T. ile örgüt yöneticileri S.K. ve N.K. isimli şahıslar gözaltına alınırken, mekanlarda yapılan incelemelerde satışa hazır 40 bin parfüm şişesi ile çok sayıda üretim ve paketleme malzemesi ele geçirildi.

parfüm sahte parfüm orijinal parfüm orijinal görünümlü parfüm orijinal şişe dolandırıcı sahte üretici sahte ithal parfüm ele geçirildi jandarma operasyonu