Osmanlı Ocakları, Fatih Erbakan Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu: Adnan Oktar Suç Örgütü ve FETÖ İle Bağlantısı Olduğu Öne Sürüldü

TAKİP ET

Osmanlı Ocakları, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan hakkında suç duyurusu yaptı. Erbakan'ın FETÖ ve Adnan Oktar örgütü ile bağlantısı olduğu iddia edildi.

Osmanlı Ocakları, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Yerel seçimlerde AKP ile ittifak yapmayacağını açıklayan Fatih Erbakan hakkında suç duyurusu yapıldı. Osmanlı Ocakları, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın Adnan Oktar suç örgütü ve terör örgütü FETÖ ile bağlantısı olduğu iddia edildi. 

Ocak Partisi Sözcüsü Aytaç Atabay, Ankara Adliyesi önünde şu açıklamayı yaptı: 

'Yeniden Refah Partisi'nin Amacı Nedir?'

Ocak Partisi Sözcüsü Aytaç Atabay, Ankara Adliyesi önünde şu açıklamayı yaptı: 

"AKPden temizlenen FETÖ, Yeniden Refah Partisi’nde mi kümeleniyor? Ocak Partisi olarak, İsrail ve tüm emperyal güçlerin Sayın Erdoğan’ın gitmesini istemekte olduğunun farkındayız, bu minvalde Fatih Bakan’a biz özellikle ‘Erbakan’ diyemiyoruz. Çünkü merhum Necmettin Erbakan’ın yolundan gidememiş; aksine, kirli ve bir o kadar ahlaksız bir örgütü savunur hale gelmiştir. Acaba İsrail, Adnan Oktar üzerinden bugün Yeniden Refah Partisi Genel Başkanlığı yapan Fatih Bakan beye bir şantajda mı bulunmuştur? Nedir bu Adnan Oktar sevgisi? Nedir bu Türkiye düşmanlığı? Geçmişte FETÖ ile iltisaklı olduğunu düşündüğümüz kişilerin Yeniden Refah Partisi’nde kümelenmelerinin amacı nedir? Bu soruların yanıtlarını hukuk içinde aramak üzere bugün Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduk"

Osmanlı Ocakları Sözcüsü Ercan Selçukoğlu: 

 "Bugün de Fatih Erbakan ile alakalı kaygılarımızı dile getirerek toplumu uyarıyoruz. İsrail ile arası çok iyi olan Adnan Oktar’ı bu şahıs neden bu kadar savunmaktadır. Biz toplumun tüm kesiminin düşüncelerini ifade etmek için burada bulunuyoruz. Darbe olduktan sonra akılları başlarına gelenler gibi, yarın Türkiye’de milletin değeri haline gelmiş isimlerin ve dava anlayışının üzerinden siyaset yaparak milletimizi yeniden kandırmak, aldatmak isteyenlerin kirli ilişkilerinin gün yüzüne çıkması için bu eylemi gerçekleştiriyoruz”

 

yeniden refah partisi istanbul osmanlı ocakları fatih erbakan sözcü