Osmanoğlu Ailesinin Düğününe Katılan Şevki Yılmaz Mustafa Kemal Atatürk'e Ağır Hakaretlerle Beddua Etti

TAKİP ET

Osmanoğlu ailesinin düğününe katılan mürteci imam Halil Konakçı, Şevki Yılmaz'ın 'Selanik'ten gelen dönmeleri, onlara destek verenleri kahr-ı perişan eyle' şeklinde duasına 'amin' derken görüntülendi.

II. Abdülhamid'in 4. kuşak torunu olan Orhan Osmanoğlu’nun kızının İstanbul’da gerçekleşen düğününde çekilen görüntülerde Diyanet'e bağlı olarak imamlık yapan mürteci Halil Konakçı'nın, eski Refah Partisi milletvekili Şevki Yılmaz'ın “Selanik’ten gelen dönmeleri, onlara destek verenleri kahr-ı perişan eyle” şeklinde duasına ‘amin’ dediği  ortaya çıktı.

Büyük Türk Başbuğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ağır hakaretlerle beddua eden Şevki Yılmaz'ın, düğünde konuşma yaptığı esnada “Osmanlı’yı süren soysuzları lanetliyorum.” ifadesini kullanması gündem olmuştu.

Osmanoğlu Ailesinin Düğününe Katılan Şevki Yılmaz'dan Hadsiz Söylem: Osmanlı'yı Süren Soysuzları Lanetliyorum

Diyanet'e bağlı olarak imamlık yapan ancak sosyal medyada paylaşılan videoları ile ün kazanan Halil Konakçı ise, daha önce Hatay'ın Arap şehri olduğunu ileri sürmüş, davet edildiği etkinliklere lüks bir makam aracı ve yanında korumalar ile giderken görüntülenmişti.

Yeni Bir Mürteci Örgüt Doğuyor: Diyanet'e Bağlı İmam Halil Konakçı, Lüks Makam Aracı ve Korumalar ile Görüldü

şevki yılmaz mustafa kemal atatürk atatürke hakaret osmanoğlu halil konakçı