Oteldeki Tartışma Kanlı Bitti: 1 Ölü 3 Yaralı

TAKİP ET

Diyarbakır'da dün gece bir otelin resepsiyon bölümünde çıkan tartışma kanlı bitti. Resepsiyon çalışanının babasının da dahil olduğu silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki bir otelde yaşanan olayda iddiaya göre, gece geç saatlerde otele gelen 3 kişi ile resepsiyonda bulunan görevli arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Otele gelen şahıslar, yaşanan tartışmanın ardından camları kırıp otelden kaçarak uzaklaştı. Resepsiyon çalışanı yaşanan durumu babası olan otel sahibine bildirdi. İsmi öğrenilemeyen otel işletmecisi iş yerinde beklediği sırada şahıslar yeniden otele geldi ve tartışma alevlendi.

Tartışmanın büyümesi üzerine otel işletmecisi, belinden çıkardığı tabancayla şahıslara ateş etmeye başladı. Cengin Akgün, başına isabet eden kurşun sebebiyle hayatını kaybederken, resepsiyon görevlisi ile otele gelen iki kişi de yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Cengiz Akgün'ün cansız bedeni ise adli tıp morguna götürüldü.

Otel işletmecisinin gözaltına alındığı bildirilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

otel diyarbakır sur tartışma kanlı bitti silahlı kavga kavga 1 ölü 3 yaralı otel sahibi oğlu resepsiyon görevlisi 3 kişi camı kırdı