Otellere Çin Virüsü Tedbirleri Uğramıyor!

TAKİP ET

Yılbaşına özel Çin virüsü tedbirleri artırılırken oteller bu tedbirlerden nasibini almamış gibi görünüyor.

Dünyanın pek çok ülkesinde Çin virüsü vakalarında artış önlenemediği için yılbaşı kutlamalarında tedbirler artırılıyor. Türkiye'de de yılbaşında Çin virüsü tedbirleri artırıldı ve sokağa çıkma yasağı getirildi. Ancak tur şirketleri ve oteller yılbaşına özel paketleri internet üzerinden yayınlıyor. 

Uzmanlar salgın sürecinde kapalı mekanlarda Çin virüsünün bulaşma hızına dikkat çekerken otellerin yılbaşı paketlerini duyurması tepkilere neden oldu. Öte yandan, otellerde yılbaşında saat 22.00’ye kadar canlı müzik olacağı da ifade edilirken, söz konusu paylaşım büyük beğeni gördü.

Sosyal medya üzerinden pek çok kişi, yılbaşında kısıtlamalar gelmesine rağmen otellerin bu tedbirleri bozacak organizasyonları düzenlemesine tepki gösterdi.

Gazeteci Candaş Tolga Işık da yılbaşında düzenlenecek eğlence programlarına isyan ederek, "Bu yılbaşı hangi turizmcilere yasak hangilerine değil? Sıralı tam liste... Bu arada İstanbul'da bazı oteller/mekanlar kaçak rezervasyon almaya başlamışlar. Kontrol olursa yapay kar yağdıracaklarmış, Nişantaşı'nda yılbaşında kayak keyfi" tepkisini gösterdi.

 

 

 

 

yılbaşı otel rezervasyon tepki yılbaşı kutlaması