Otobüsü Temizlerken Bulduğu Torbayı Çöp Sandı: İçinden Para Çıktı

TAKİP ET

Aracını temizleyen bir otobüs sürücüsü, çöp sandığı poşetin içinde 4 bin 900 lira buldu.

Halk otobüsü sürücüsü Rıdvan Çelik, Denizli Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak çalışıyor. Aracını temizlediği sırada bir poşet bulan Rıdvan Çelik, otobüste çöp bıraktıklarını düşünerek öfkelendi.

Ancak poşetin içinde 4 bin 900 lira bulan Çelik, derhal hat amirini duruma ilişkin bilgilendirdi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaptıkları çalışma ile paranın sahibine ulaştı. 

Çelik "Son durakta teleferikte aracımı kontrol ederken içinde baktım bir poşet var, arka koltuğun birinde. Otobüsün içine çöp atmışlar diye kızdım. Aldım poşeti baktığımda parayı gördüm. Hemen parayı aldım hat amirime bilgi verdim, para bulduğumu söyledim. O da dedi 'Tamam sende dursun, ben aşağıya bildireyim. Soran olursa sana bilgi vereyim'. Tabi ben parayı aldım. Sonra aşağıya teslim ettim. Allah’tan sahibi bulundu, bu yengemmiş. Helal paraymış" diye konuştu.

Paranın sahibi Şükran Bilginç ise "Dedim markete gideyim, bir baktım para yok. Deliriyorum böyle, beyime telefon açtım. 'Çabuk gel, başımda bir iş var.' Çok para, az para değil ki. O da tamam ararız belediyeyi dedi. Aradık. Ondan sonra aldık paramızı. Allah belediyemizden razı olsun. Bir kere değil, bin kere razı olsun" ifadelerini kullandı.  

otobüsü temizlerken bulduğu torbayı ççöp çöp sandı içinden para çıktı rıdvan çelik şükran bilginç