Oyun Sevdası Bitmiyor: Aynı Kıraathaneye İkinci Baskın

TAKİP ET

Geçtiğimiz hafta Esenyurt'ta bir kıraathanede masa oyunları oynayan ve pencereden atlayıp kaçan kişiler yine aynı kıraathanede oyun oynarken yakalandı.

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü geçtiğimiz hafta Çin virüsü tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle kıraathanede masa oyunları oynanan iş yerine baskın düzenlemişti. Aynı iş yerine ikinci kez baskın yapıldı. Baskında yine aynı yüzler vardı. 

İki ay önce ağabeyini virüs sebebiyle kaybettiğini söyleyen iş yeri sahibinin "Ben ağabeyimi kaybettim ama korona diye bir şeye inanmıyorum, maske de takmıyorum. Burada da kimsenin korona kapacağını düşünmüyorum" sözleri dikkat çekti.

Polis ekipleri yeniden zabıta ekiplerine haber verdi. Zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından yeniden mühürlenen iş yerine para cezası kesildi.

15 kişiye sosyal mesafe kuralına uymadıkları gerekçesiyle yine 1593 Sayılı Hıfzıssıhha Kanunun 282’nci maddesine istinaden 3 bin 150’şer TL idari para cezası uygulandı.

kahvehane kısıtlama yasak ne zaman ne zaman açılacak new york times kahvehaneler carlotta gall masa oyunları oyun okey türk kıraathane kültür esenyurt ilçe emniyet kahvehane baskını camdan atladı camdan atlay