Oyuncu Ayşegül Çınar ''Sedat Peker Bile Videosunda Benden Bahsetti'' Diyerek Polisleri Tehdit Etti

TAKİP ET

İstanbul Beyoğlu'ndaki bir mekanda olay çıkaran oyuncu Ayşegül Çınar, Sedat Peker'in kendisinden bahsettiğini söyleyerek polisleri tehdit etti.

Oyuncu Ayşegül Çınar ve erkek arkadaşı Furkan Çalıkoğlu dün gece 01.00 sıralarında Karaköy Bankalar Caddesi’nde bulunan bir mekana gitti. Mekanda yemek yedikleri sırada çevredeki vatandaşlarla tartışmaya başlayan Çalıkoğlu, mutfağa giderek eline aldığı bıçakla mekan sahibi ve çalışanlara saldırdı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Çalıkoğlu'nun bir anlık boşluğundan faydalanan polisler, bıçağı alarak Çalıkoğlu'na müdahale etti. 

Ancak Çalıkoğlu kendisine müdahale eden polisin belindeki silahı alarak mekana ateş açtı. Silahı tekrar alan polisler, Çalıkoğlu'nu gözaltına aldı. 

Haritadan Yer Belirleyin

Erkek arkadaşının gözaltına alınmasına tepki gösteren Çınar ise polislere “Siz benim erkek arkadaşımı gözaltına alamazsınız. Ben sanatçıyım. Haritadan yer belirleyin. Gazetecileri çağıracağım buraya hepinizi rezil edeceğim. Ankara’daki rütbeli bağlantılarımı arayacağım. Sedat Peker bile videosunda benden bahsetti. Onlar her yerde. Sizi tek tek vurdurtacağım” dedi. 

Polise Kafa Attı

Olay çıkarmaları ve polisleri tehdit etmeleri üzerine gözaltına alınan Çınar ve Çalıkoğlu doktor raporu almak üzere hastaneye götürüldü. Ancak Çınar burada polislerden birine kafa attı. 

Parmak izinin alınması için polis merkezine götürüldüğü sırada gazetecileri gören Çınar, “Mekanda oturuyorduk tanımadığımız biri geldi Furkan’ın kafasında şişe kırdı. Sonra polisler geldi. Olay büyüdü” dedi.

Çalıkoğlu'nun ve Çınar'ın saldırdığı polisler de dahil 9 kişi, saldırganlardan şikayetçi oldu. 

Gece boyunca olay çıkaran Çalıkoğlu ve Çınar bugün savcılığa sevk edildi.

 

ayşegül çınar furkan çalıkoğlu sedat peker harita polis tehdit olay beyoğlu