Oyuncu Seda Fettahoğlu'nun Ölüm Nedeni Belli Oldu

TAKİP ET

Sihirli Annem ve Çocuklar Duymasın gibi yapımlardaki rollerle tanınan oyuncu Seda Fettahoğlu, parkta ölü olarak bulundu. Muhtar Ayşen Bingöl'ün açıklamaları sonrası ünlü oyuncunun intihar ettiği anlaşıldı.

Sihirli Annem ve Çocuklar Duymasın gibi yapımlardaki rollerle tanınan oyuncu Seda Fettahoğlu, parkta ölü olarak bulundu. Muhtar Ayşen Bingöl'ün açıklamaları sonrası ünlü oyuncunun intihar ettiği anlaşıldı.

Seda Fettahoğlu, sabah saat 10.00 sularında Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi’nde bulunan Şehitler Parkı’nda ölü halde bulundu. Parkta hareketsiz bir kadının yattığını gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi.

Sesleri duyup olay yerine giden Ömer Avni Mahallesi Muhtarı Ayşen Bingöl, "Saat 10.00 gibi bir ambulans geçti, onu gördüm. Sonra mahallenin whatsapp grubunda bir komşumuz, mahalledeki parkta bir hanımın kendini vurduğunu yazdı. Ben de koşarak geldim, polislere ne olduğunu sordum. 1979 doğumlu bir hanımın kafasına silahla ateş ettiğini ve vefat ettiğini ilettiler. Sonra yine mahalle grubunda kişinin bir oyuncu olduğunu yazdılar. Ben de öylece öğrenmiş oldum. Benim mahallemde ikamet etmiyor. Hanımefendi dışarıdan gelmiş. Yine komşulardan öğrendiğim kadarıyla, silahı yeni almış, gelmiş burada oturmuş ve maalesef kafasına ateş etmiş" dedi.

Bununla beraber oyuncu Seda Fettahoğlu’nun sosyal medyada yaptığı paylaşımlarında son derece mutlu olduğu ve bir fotoğrafının altına "Yaşamı sev, bedeni koru" yazdığı görüldü. Ayrıca, Fettahoğlu'nun doğum gününün de dün olduğu öğrenildi.

seda fettahoğlu seda fettahoğlu intihar seda fettahoğlu kim