Oyuncu Willie Garson Yaşama Veda Etti

TAKİP ET

Sex and the City dizisinin başarılı oyuncusu Willie Garson yaşamını yitirdi.

Sex and the City'de Sarah Jessica Parker'ın canlandırdığı Carrie Bradshaw karakterinin yakın arkadaşı Stanford Blatch karakteriyle tanınan oyuncu Willie Garson, 57 yaşında hayatını kaybetti. White Collar, Cheers, Family Ties and LA Law, The X-Files ve Friends gibi dizilerde de rol alan ve altı sezon boyunca devam eden Sex and the City'nin sevilen isimlerinden biri olan Garson'un vefatını oğlu duyurdu. Başarılı oyuncunun ölüm nedeni hakkında bilgi verilmedi. 

2009'da Garson tarafından evlat edinilen Nathen, Instagram hesabından babasının fotoğraflarını paylaşarak, "Tüm maceralarını benimle yaşadığın ve birçok şeyi başardığın için çok mutluyum. Seninle çok gurur duyuyorum. Seni her zaman seveceğim" notunu düştü.

Sevenlerinden Garson'a Veda

Sex and the City'de rol alan Mario Cantone, meslektaşının vefatının ardından, "Yıkıldım, üzüntüye boğuldum... Sen tanrılardan bir armağan gibiydin" ifadelerine yer verdiği bir paylaşım yaptı.

Aynı dizide Miranda Hobbes'u canlandıran Cynthia Nixon da "Hepimiz onunla çalışmayı çok sevdik, hatta bayıldık. Hem ekranda hem gerçek hayatta inanılmaz eğlenceliydi. Aydınlığın, arkadaşlığın ve şov dünyasındaki erdemin kaynağı gibiydi" dedi.

Sex And The City'nin yapımcısı Michael Patrick King ise, "Ruhu ve sanatına olan adanmışlığı her gün onunlaydı. Hem insan olarak hem de çok sayıda yeteneğe sahip bir aktör olarak herkes tarafından çok özlenecek" ifadelerini kullandı.

Willie Garson öldü Sex and the City