Özdağ'dan Bahçeli'ye Hodri Meydan

TAKİP ET

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisini hedef alan açıklamalarıyla gündeme gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye şok etkisi yaratacak bir cevap ver. Özdağ isim vererek Bahçeli'ye meydan okudu

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisini hedef alan açıklamalarıyla gündeme gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye şok etkisi yaratacak bir cevap ver. Özdağ isim vererek Bahçeli'ye meydan okudu.

Özdağ Twitter hesabından yayınladığı videoyu şu notla paylaştı: 

"Sayın Bahçeli, sen önce Olcay’ı, Ulvi’yi ve Semih’i savcıya yolla, gerekirse ben de giderim. İstersen Gölbaşı’nda "portakal sandıklarında yakalanan silahlar soruşturması"nı yürüten savcıya bile giderim..."

Videoda ise şu ifadeler yer aldı:

 

"MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir açıklama yaparak, 'Adına Zafer Partisi denilen casus şebekesine dönmüş marjinal partinin ümitsiz vakası 'hepimiz katilin kim olduğunu biliyoruz' açıklaması yapmış. 'Bu istihbarat fosiline bildiklerini sormak Türk savcılarının görevi demiş'"

"Bu seviyesiz açıklamaya verebileceğimiz Zafer Partisi olarak tek cevap var" diyen Özdağ, şunları söyledi: "Sinan Ateş'in bir komployla uyuşturucu tüccarlarına, torbacılara öldürtülmesinden sonra bir başsağlığı mesajı dahi yayımlamayan, ailesine başınız sağolsun demeyen, arkadaşlarına başısınz sağolsun Allah rahmet eylesin demeyen bir kişinin hezeyanlarına verebileceğimiz hiçbir cevap yoktur."

"Zafer Partisi, Atatürk çizgisindeki milliyetçilerinin partisidir" ifadesini kullanan Özdağ, "AK Parti gibi Türkiye'yi yıkıma sürükleyen bir partinin payandası değildir. Hiçbir zaman da olmayacaktır" dedi.

Bahçeli'ye verdiği yanıtta MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş göndermesi yapan Özdağ, "Söz istihbarat servislerinden açılmışken rahmetli Türkeş'in hapishaneden yazmış olduğu el yazısı mektupta kimin ismini ajan olarak verdiğini de bütün ülkücüler biliyor. Hadi oradan sen!" diye konuştu."

ümit özdağ devlet bahçeli ulvi semih yalçın