Özdağ'dan 'Konya'da Üretilen Tüfek' Açıklaması: 'Kime Dağıtıldığını Açıklayın, Yoksa Biz Açıklarız'

TAKİP ET

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanlığı'nın kendisi hakkında suç duyurusu yapacağına ilişkin açıklamaya ilişkin konuşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanlığı'nın son 20 yılda Türk devletine karşı kurulan komploları engellemek yerine bu komploların merkezi haline geldiğini söyledi.

İçişleri Bakanlığı'nın 2002-2014 aralığında Fetullahçıların en etkili olduğu bakanlıkların başında geldiğini belirten Özdağ, 15 Temmuz FETÖ'cü kalkışmasının ardından Bakanlığın büyük bir rehabilitasyondan geçerek sağlam temeller üstüne oturtulması gerektiğini belirttiği açıklamasında "Ne yazık ki İçişleri Bakanlığı'na güvenlik meselelerinden hiç anlamadığını kendisinin de ifade ettiği -ki ilk kez doğru söylüyor, hiç anlamıyor- Süleyman Soylu ve ona yardımcı olarak da İsmail Çataklı atandı. Bu ikili İçişleri Bakanlığı İçişleri Bakanlığı'nı Suçişleri Bakanlığı olmaya sürüklemiştir ve bugün de bu eylemlerine fütursuzca devam etmektedirler" dedi.

"IŞİD'in Karargahı İstanbul'dadır"

2011'den itibaren, çoğu kendi ülkesinde iç savaş travması yaşamış 10 milyon insanın Türkiye'ye sokulduğunu belirten Özdağ, "Türkiye'de bu insanları sosyal taban olarak kendisine alan, selefi terör örgütü şebekeleri oluşmuştur. Suriyeli uyuşturucu mafyası, her geçen ülkemizde biraz daha güçleniyor ve yaygınlık kazanmaktadır. IŞİD'in lideri 3 hafta önce İstanbul'da yakalandı. Süleyman Soylu bile biliyor, hepimiz biliyor, IŞİD'in lideri İstanbul'da yakalandıysa, IŞİD'in karargahı da İstanbul'dadır" ifadelerini kullandı.

"İçişleri Değil, Suçişleri Bakanı!"

Soylu'nun AKP-PKK arasındaki "terörle müzakere" sürecini alkışlayanlardan olduğunu belirten Özdağ, Soylu ve ekibinin burunlarının ucunu dahi göremediğini söyledi. 

"Kendi ifadesiyle, 'en hoşuna giden ses, poliçe kesen makinanın sesiymiş'! Böyle bir adama Türkiye'nin güvenliğini emanet ettik böyle dönemde! Ve bu adamın bütün sosyal çevresi kriminallerden oluşuyor. Suçlularla fotoğraf üzerine fotoğraf veriyor. İçişleri değil, Suçişleri Bakanı! 

"On Binlerce Afgan Ordusu Mensubu Nerede? Ne Yapıyorlar?"

Türk halkını uyarıyorum, Türk devletini ve Türk milletini FETÖ ve PKK'dan koruyamayan AKP zihniyeti, bugün ülkemizin 10 milyondan fazla sığınmacı ve kaçaklarla dolarak bir felakete gitmesine yol açmaktadır. İçişleri Bakanı başta olmak üzere, ülkeyi yöneten kadrolar, gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içindedir. Görevde tutulması ülke için milli güvenlik tehdidi haline gelmiştir. Ülkemize, on binlerce Afgan ordusu mensubu geldi, buradan soruyorum: Nerede bu Afgan ordusu mensupları şimdi? Ne yapıyorlar? '122 bin tane Suriyeliyi kaybettik' diyorsunuz! Kurşun kalemden mi bahsediyorsunuz? 122 bin! Bir de kayıt altına almadıklarınız var! Yani varlığından haberdar dahi olmadıklarınız...

"Canınız Cehenneme Sizin!"

Böyle bir ortamda Zafer Partisi, Türkiye'nin bir iç çatışmaya, emperyalist bir projeyle amacı büyük Kürdistan olan bir iç savaşa sürüklenmemesi için bu göç politikası, bu vatandaşlık verme politikası, bu ekonomik harcamalar yanlıştır diye uyarısı konusunda da suç duyurusunda bulunuyorsunuz. Canınız cehenneme sizin! Hiçbir suç duyurunuz, bizim Türkiye'nin barışı, huzuru, istikrarı için vereceğimiz mücadeleyi engelleyemeyecek. Sonuna kadar, bu 10 milyon sığınmacı ve kaçağın Anadolu Kalesi projesiyle vatanlarına dönmesinin mücadelesini yapacağız. 

İsmail Çataklı Hakkında Sert Sözler, Dikkat Çekici Açıklamalar

Bu açıklamayı yapan İsmail Çataklı! Konuştuğumuz İçişleri Bakanlığı'yla işi olan tüm avukatlar senden büyük övgüyle bahsediyor. Güzel iş takibi yapıyorsun, aldığın her işi sonuçlandırıyorsun. Göç il müdürlüklerindeki torpil odalarına ne kadar işlem yolladın? Bugün benimle ilgili suç duyurusunda bulunacağını söyledin, aktif terör kodu olanları, İsmail Çataklı, havaalanından nasıl ve ne karşılığında geri aldırdın? Bunu bütün Türk kamuoyu duysun: İsmail Çataklı, aktif terör kodu olan adamları, havaalanından ne karşılığında geri aldırdın ve ülkeye soktun?

"Konya'da Üretilen Bu Tüfeği Kimlere Dağıttıklarını Açıklasınlar"

Soylu ve İçişleri Bakanlığı, Zafer Partisi ile mücadele edeceğine, ki bu mücadeleyi her seferinde kaybedecekler, Konya'da üretilen bu otomatik tüfeğin kimlere, kimler tarafından dağıtıldığını açıklasınlar. Yoksa biz açıklayacağız."

"Siyasi Meczup"

Özdağ'ın sözlerinin ardından Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı "1.5 yıldır tüm insanlık melekelerini kaybetmiş, yalan ve iftirayla ırkçılığı körükleyerek iç savaş çığırtkanlığı yapan bir siyasi meczupla karşı karşıyayız. Hukukçularımız çalışıyor. İlgilinin cezai ehliyeti olup olmadığının tespiti için müracaatta bulunacağız" paylaşımını yaptı.

Buna cevap veren Özdağ ise "Türk halkının takdirine sunuyorum. Bu milli güvenlik tehdidi olan kadroya ve arkasındaki emperyalizme rağmen ülkemizin çatışmaya sürüklenmesini engelleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

ümit özdağ konya tüfek üretilen otomatik tüfek açıklaması kime dağıtıldığını açıklayın yoksa biz açıklarız