Özdağ'ın Karkamış Ziyaretinde Provokasyon

TAKİP ET

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, roketle saldırı düzenlenen Gaziantep'in Karkamış ilçesinde bir grup vatandaş tarafından protesto edildi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kürtçü terör örgütü PKK'nın roketatar ve havan saldırısı düzenlediği ve bir öğretmen ile bir çocuğun şehit olduğu Karkamış ilçesini ziyaret etti.

Saldırıda şehit olan 5 yaşındaki Hasan Karataş’ın yakınlarına taziye ziyaretinde bulunan Özdağ, daha sonra Karkamış Sınır Kapısı’na gelerek basın açıklamasında bulundu. AKP istibdadının Suriye politikasını eleştiren Özdağ konuştuğu sırada çevredeki bazı kişilerin tepkisiyle karşılaştı.

Bölgede toplanan bazı kişiler, “Acımız taze, siyaset yapmayın” diye tepki gösterdi. Bu kişilere partililer de karşılık verdi. Bunun üzerine açıklamasını yarıda kesen Özdağ, protestocuların yanına gitti. Daha sonra bir iş yerine giren ve burada vatandaşlar ile konuşan Özdağ, çıktıktan sonra gazetecilere ziyaretlerinin bilinçli olarak provoke edildiği iddiasında bulundu.

Arbede Yaşandı

Özdağ’ın bu açıklaması üzerine çevreden tepkiler devam edince duruma öfkelenen bazı partililer, grubun üzerine yürüdü. İki grup arasında arbede yaşandı Arbedeyi polis ayırdı.

Ümit Özdağ ve beraberindekiler, daha sonra Karkamış Sınır Kapısı’nın bulunduğu alandan ayrıldı.

özdağ Karkamışa provokasyon gaziantep