Özdağ: Türkiye'de Cumhur İttifakı, Rusyacı Tavra Kayıyor

TAKİP ET

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhur İttifakı'nın Rusyacı tavra kaydığını ileri sürdü.

Aysın Komitgan ile Bursa'da Bugün Özel programına katılan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhur İttifakı'nın Rusyacı tavra kaydığını ileri sürdü. 

6'lı masanın da Amerikancı tavra kaydığını ileri süren Özdağ, "Biz Ankaracıyız" dedi.

"Partiyi kurarken Washington'a gitmedik, Brüksel'e gitmedik, Moskova'ya gitmedik. Anıtkabir'e, Hoca Ahmet Yesevi'ye ve Hacı Bektaş-ı Veli'ye gittik."  diyen Özdağ, bu üçgenin Washington ve Moskova'dan daha güçlü olduğuna inandığını söyledi. 

AKP-Rusya İlişkileri

Son zamanlarda AKP iktidarı ve işgalci Rus yönetimi arasında yakın ilişkiler geliştiriliyor. Ukrayna'da batağa saplanan ve dünya siyasetinde giderek yalnızlaşan eli kanlı Rus diktatörü Putin, doğalgaz havucuyla Türkiye'yi yanında tutabileceğini düşünüyor.

Türkiye'yi bir doğalgaz hubı yapacaklarını iddia eden eli kanlı Rus diktatörü Putin ve işgalci Rus yönetimi, öte yandan Türk milletinin tarihindeki facialardan birisi olan Navarin'in yıl dönümünü kutlamayı da ihmal etmiyor.

Seçimlere az bir zaman kalmışken oy oranı iyice düşen AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Avrupa'nın enerji krizi yaşadığı bir dönemde Rusya'dan gelebilecek doğalgazı seçim malzemesi olarak kullanabileceğini düşünüyor.

özdağ cumhur ittifakı Türkiye rusya rusyacı rusyacı tavır