ÖZEL HABER | İşte Osmaniye'deki 'Baba' Cinayetinin İç Yüzü

TAKİP ET

Osmaniye'de ailesini iki yıl önce terk eden ve ikinci ilişkisinin bitmesi üzerine yeniden evine dönmek isteyen Sinan K. isimli şahıs, küçük çocukları tarafından eve alınmak istenmedi. Bunun üzerine çocuklarına şiddet uygulayan sözde baba, kendisini savunmak isteyen 18 yaşındaki genç kızı tarafından öldürüldü.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 26 Mayıs akşamı C.K. tarafından işlenen cinayet, medyaya farklı bir şekilde yansıtılırken TamgaTürk olayın bütün detaylarına ulaştı.

18 yaşındaki C.K.'nın babası Sinan K. ile yaşadığı tartışmanın gece bültenlerine yansıdığı şekilde babanın ikinci bir evlilik yapması talebi üzerine ortaya çıkmadığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre Kadirli'de yıllardır 'dolandırıcı' namıyla tanınan Sinan K.'nın zaten C.K.'nın annesi F.K. ile evliliği sürüyor.

Eşini defalarca aldattığı öğrenilen Sinan K. yaklaşık iki yıl önce hemşire bir kadınla birlikte olmuş ve bu kadınla birlikte Osmaniye'yi terk edip Antalya'ya yerleşmişti. Bu ilişkinin bitmesi üzerine Osmaniye'ye dönen Sinan K.'nın dün içinde bulunduğu tartışma, evine geri dönme talebi üzerine çıktı. Sinan K.'nın mesul olduğu sayısız aldatma vakası nedeniyle yıkılan aile yapısının içinde zor bir çocukluk geçiren C. K., küçük kardeşi ve annesi ile birlikte Sinan K.'nın eve dönmesine izin vermek istemedi. Bunun üzerine Sinan K. hem 18 yaşındaki C.K.'ya hem de 10 yaşındaki küçük kardeşine şiddet uygulamaya başladı. Babasının saldırısından bir an için kurtulan C.K. kendisini evin mutfağına attı ve burada bulduğu bıçakla kendisini savunmaya çalışırken trajik bir şekilde Sinan K.'nın ölümüne neden oldu.

Cankurtaran Yetişse de Kurtarılamadı

Kanlar içinde yere yığılan Sinan K., ihbarla gelen cankurtaran tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Sinan K., burada doktorların bütün çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Suç aleti bıçakla birlikte polis tarafından teslim alınan C. K.'nın ise cinayet saatinden bu yana şokta olduğu ve tek kelime dahi edemediği öğrenildi.

Osmaniye Kadirli Savrun Mahallesi cinayet baba-kız evlenmek isteyen babasını bıçakladı babasını öldürdü Derviş Paşa Caddesi Sinan K. Cennet K.