Özel Haber | Putin Altına Yaptı, Askerler Temizleyemeyip Doktor Çağırdı

TAKİP ET

Eli kanlı Rus diktatörü Putin'in merdivenlerden düştüğü ve dışkısını tutamayarak altına yaptığı ileri sürüldü.

Rus yerel gazetecilerin iddiasına göre eli kanlı Rus diktatörü Vladimir Putin, merdivenlerden aşağı inerken tökezledi ve düştü.

Eli kanlı Rus diktatörü Putin korumalarının gözleri önünde önce sırt üstü düştü ve yan kayarak birkaç basamak daha indi. 

Korumalar hemen müdahale ederek eli kanlı Rus diktatörü Putin'in yardımına koştu. Üç güvenlik görevlisi, Rus diktatörünü en yakın kanepeye götürdü ve konutta görevli doktorları çağırdı.

Ancak birkaç dakika içinde gelen sağlık görevlileri eli kanlı Rus diktatörüne hemen müdahale edemedi. Gastrointestinal sistem kanseri olduğu ileri sürülen Putin, sindirimle ilgili ciddi sorunlar yaşıyor.

Bu düşüşte kuyruk sokumunu çarptığı tahmin edilen eli kanlı Rus diktatörü Putin, dışkısını tutamayarak altına yaptı.

Daha önce de eli kanlı Rus diktatörü Putin'in emici etkiye sahip özel su geçirmez iç çamaşırı giydiği belirtiliyordu. Ancak Putin'in son zamanlarda bu önlemleri ihmal ettiği ileri sürüldü.

Avustralyalı news.com'un da aktardığı iddiaya göre muayeneden önce doktorlar eli kanlı Rus diktatörüne banyoya kadar eşlik ederek temizliğin yapılmasına yardım etti ve aynı zamanda bir ön muayene yaptı.

Daha sonra tam bir muayene yapıldı ve yumuşak dokularda morluk tespit edildi. Ancak eli kanlı Rus diktatörünün kritik bir şeyinin olmadığı, bağımsız hareket edebildiği, otururken kuyruk sokumunda ağrı şikayetlerinin olduğu aktarıldı.

Öte yandan kaymaz yüzeylere sahip evde bile özel ayakkabılar giyen ve konuttaki merdivenleri "güvenli" olarak kabul edilen eli kanlı Rus diktatörü Putin'in düşüşüyle ilgili soruşturma yapılacağı düşünülüyor. 

putin altına yaptı rusya rus diktatörü