Özgecan Aslan'ın Fotoğrafını Açıp ''Bu Kıza Ben Tecavüz Etmeliydim'' Dedi

TAKİP ET

Alihan Ş. isimli sapık, Youtube kanalında paylaştığı videoda Özgecan Aslan hakkında iğrenç ifadeler kullanıp Türk Bayrağını yırttı.

Türkiye gündemi yine iğrenç ifadelerle kadınları hedef alan bir erkeğin videosuyla çalkalanıyor. ''Sapık Alihan'' isimli Youtube kanalının sahibi Alihan Ş., hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Video kaydında, servis şoförünün tecavüzüne direndiği için öldürülen Özgecan Aslan'ın fotoğrafını açıp ''Ah be bu kıza ben tecavüz etmeliydim. Keşke servis şoförünün oğlu olsaydım. Belki beni de çağırırdı da beraber tecavüz ederdik'' diyen Alihan Ş., Atatürk'ün fotoğrafını da yanına alarak saldırgan ifadeler kullandı. ''Atam'ın fotoğrafını bilerek koydum o da izlesin bizi'' diyerek Özgecan Aslan'ın fotoğrafını öpen ve iğrenç yorumlarda bulunan Alihan Ş. için sosyal medyada kampanya başlatıldı.

3 Yaşındaki Kıza Tecavüz Ettiğini Açıkladı

''#SapıkAlihanTutuklansın'' etiketiyle başlatılan kampanyada Alihan Ş.'nin eski bir videosu da yayımlandı. Geçmiş dönemde çekilen bir videoda 3 yaşındaki bir kıza çikolata verip tecavüz ettiğini anlatan Alihan Ş., ''4 sene önce kümeste 3 yaşındaki bir kıza tecavüz ettim. Çikolata vereceğim diye kandırdım o da ne olduğunu anlamadı zaten'' diyerek tecavüz itirafında bulundu.

Özgecan Aslan hakkında yaptığı konuşma sonrasında Türk Bayrağını yırtarak video kaydı alan Alihan Ş., daha önce de bayrak yırtma girişiminde bulunduğunu açıkladı.

 

alihan ş türk bayrağı özgecan aslan atatürk tutuklansın video 3 yaşındaki kız tecavüz