Özgür Özel: Bu Milletin Üstüne Tank Sürenleri, İnsanların Canını Alan Teröristleri Bırakmayacağız

TAKİP ET

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Nevşehir'de esnaf ziyaretinde bulundu. Özel, burada yaptığı konuşmada AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kürtçü terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'a kamera yolladığını hatırlatarak CHP'nin PKK ve FETÖ'cüleri serbest bırakmayacağını da vurguladı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Nevşehir’de esnaf ziyaretinde bulundu. Özel, burada yaptığı konuşmada AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kürtçü terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan’a kamera yolladığını hatırlatarak CHP’nin PKK ve FETÖ’cüleri serbest bırakmayacağını da vurguladı.

‘Bu milletin üstüne tank sürenleri bırakmayacağız’

Özel, esnafın kendisine yöneltilen ‘PKK’lı teröristleri serbest bırakacak mısınız?’ ve ‘Darbe yapan FETÖ’cüler var, onları bırakacak diyorlar’ sorularına yanıt verdi. Özel, “Bırakmayacağız, kardeşim. Bu milletin üstüne tank sürenleri, bu milletin Meclis’ine bomba atanları bırakmayacağız. Bu ülkede insanların canını alan teröristleri bırakmayacağız” dedi.

‘Abdullah Öcalan’a seçim için kamera yollayan Tayyip Erdoğan’

Özel, Erdoğan’ın seçimleri öncesinde Abdullah Öcalan’a kamera yolladığını iddia ederek, “Biz ne kamera yolladık, ne de serbest bırakılacak diye bir taahhüdümüz var” ifadelerini kullandı. Özel, CHP’nin terörle mücadelede kararlı olduğunu belirtti.

(ANKA)

özgür özel pkk abdullah öcalan kamera fetö fetöcüler