Özgür Özel: CHP Psikolojik Olarak İktidara Geçti

TAKİP ET

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Manisa'nın Karaağaç ilçesinde üzüm üreticileri ile bir araya geldi.

Manisa'nın Karaağaç ilçesinde üzüm üreticileri ile bir araya gelen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, üreticilerin üretim yapabilmesi için kredi çektiğini ve faiz ödediğini belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını işaret eden Özel, "Fındık üreticisi Ordu’da, Giresun’da ‘Kemal Bey ne diyecek’ diye ayağa kalkıyor. Fıstık üreticisi, Gaziantep’te, Kilis’te ‘Aman Kemal Bey hakkımızı korusun’ derken geçmişte hangi siyasi partiye oy vermiş olurlarsa olsunlar, bir partinin, bir liderin emekten, üreticiden, çiftçiden yana tavrını bütün siyasi görüşlerden insanlar, Kemal Bey’in açıklamasını bekliyorlar" dedi.

CHP'nin psikolojik olarak iktidara geçtiğini söyleyen Özel şu ifadeleri kullandı:

Türkiye’de bir gerçek yaşanıyor, psikolojik iktidar el değiştirdi. Yani iktidar partisi ve onu destekleyen parti muhalefete geçtiler; akıllarına gelen, olur olmadık her sözde muhalefeti eleştiriyorlar. CHP de psikolojik olarak iktidara geçti; olması gerekeni söylüyor, çözüm söylüyor, rakam açıklıyor ve iktidar onu takip ediyor. Muhalefetteyken asgari ücrete zam yaptırabiliyor. Muhalefetteyken emekliye bayramlarda ikramiye verdirebiliyor, taşerona kadro verdirebiliyor, 3600 ek göstergeyi verdirebiliyor, öğrencilerin KYK’dan çektiği kredilerin faizlerini sildirebiliyor.

Öyle olunca fındık üreticisi Ordu’da, Giresun’da ‘Kemal Bey ne diyecek’ diye ayağa kalkıyor. Fıstık üreticisi Gaziantep’te, Kilis’te ‘Aman Kemal Bey, hakkımızı korusun’ derken elbette referandumda yüzde 56’lık sonuçla Genel Başkana ve onun kurmuş olduğu ittifak siyasetine, Millet İttifakı’na gönül vermiş herkes ve geçmişte hangi siyasi partiye oy vermiş olurlarsa olsunlar, bir partinin, bir liderin emekten, üreticiden, çiftçiden yana tavrını bütün siyasi görüşlerden insanlar, Kemal Bey’in açıklamasını bekliyorlar.

özgür özel chp psikolojik iktidar kılıçdaroğlu manisa