Özgür Özel'den Erdoğan'a Yanıt: Kendisini İsmet Özel'e Havale Ediyorum

TAKİP ET

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, kendisini soy ismi üzerinden hedef alan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi.

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Gezi Davası'nda verilen hapis cezalarının ardından yaptığı konuşma sebebiyle kendisini soyadı üzerinden hedef alarak dava açacağını söyleyen AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi.

Erdoğan, Suudi Arabistan'a Gitmeden Özgür Özel'i Hedef Aldı: Adı Özgür Ama Soyadı Çok Garip


AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Adı Özgür ama soyadı çok garip olan zat" sözleriyle hedef aldığı Özel, "Kişisel bir saldırı var. Ona İsmet Özel yanıt versin" ifadelerini kullandı.

Özgür Özel, Halk TV'de yayınlanan Kadraj programına bağlanarak  "Erdoğan, bana nanik mi yapacak? Soyismimiz çok garipse kendisini İsmet Özel'e havale ediyorum. Kişisel bir saldırı var. Ona İsmet Özel yanıt versin. Büyük bir art niyet içinde olduklarını görüyorum. Erdoğan’ın soyadımla uğraşması acziyet göstergesi. Prompterdan konuşmuyorsa, konuşmasının elde tutulacak hiçbir yanı yok.Herkesin yargılanmasının usülleri belli. Dokunulmazlığımı kaldırırsınız. Yargılanırım. Mahkeme karar verir. Dediklerimde suç unsuru var mı? Sokakta çocuklar birbirlerinin soyadlarıyla dalga geçtiğinde babası der ki, 'Evladım soyadıyla dalga geçilmez. Ben bütün Erdoğan ailesine soyadlarından dolayı saygı duyuyorum" dedi.

erdoğan recep Tayyip Erdoğan özgür özel halk tv ismet özel özel soyadı