Özgür Özel Genel Başkan Adaylığına Yeşil Işık Yaktı: Biz Oyları Sandığa Girmeden Çaldırdık

TAKİP ET

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu.

28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden Kemal Kılıçdaroğlu'nun mağlup ayrılmasının ardından sonra CHP'de sular durulmuyor.

Halk TV canlı yayınında soruları yanıtlayan CHP Grup Başkanı Özgür Özel; genel başkanlığa aday olabileceğini söyledi. Özel ayrıca, CHP'nin sadece kendi listelerinden aday göstermesi halinde yüzde 25'in üstüne çıkacağını belirtti. Özel ayrıca; Kılıçdaroğlu ile Özdağ arasındaki mutabakatı bilmediklerini ve bunu hiç beklemediklerini dile getirdi.

Özel, yayında şu ifadeleri kullandı:
 
Sorumluluk almaksa sorumluluk, fedakarlık yapmaksa fedakarlık. Ben bu partinin yeniden yenilgi yaşamaması için her göreve talibim. Bu genel başkanlıksa da genel başkanlık...
 
Türkiye'nin neresine giderse git insanlar bir şey bekliyor. Bu duygusal kopuş her yerde var. Duygusal Kopuş var. Yok demekle olmaz. Meseleyi seçmene yüklemek anlamamak doğru değil. Her seçim sonucu seçmenin size yazdığı bir mektup var. Onu açıp satır satır okuyacaksınız. Bunu yaptığınıza ikna olurlarsa kopmazlar. Sizi değiştirirler ama kopmazlar. Önemli olan ve beni iten mesele 'duygusal kopuş' meselesi.
 
Biz oyları girmeden çaldırdık. Adam yoksul, işsiz, perişan edilmiş bir esnaf... Ama biz onu güvenlik problemlerine sıkıştırdık. Biz onun oyunu alamadık. Biz oyları sandığa girmeden çaldırdık. 

özgür özel CHP genel başkanlık