Özgür Özel'in Açıkladığı Dosyada Adı Geçen Soylu'nun Danışmanı Emin Şen'den Açıklama

TAKİP ET

8 bin kişilik bir trol ordusunun başında olduğu ve seminerlerle 'trollük' eğitimleri verdiği ileri sürülen AKP'li Bakan Soylu'nun danışmanı Emin Şen açıklama yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun danışmanı Emin Şen’in sahibi olduğu SM360’ın sosyal medya yönetimi için çeşitli bakanlıklar ve kamu kurumlarından yüzbinlerce dolarlık ihaleler aldığını ayrıca Emin Şen liderliğinde 8 bin kişilik bir trol ordusunun Soylu için çalıştığını' söylemişti.

Özel, Şen'in bakanlık çalışanlarına ve il il dolaşarak çeşitli seminerlerle 'trollük' eğitimleri verdiğini ifade etmişti. Özel, Emin Şen'in Jandarma Genel Komutanlığı ve Türk Polis Teşkilatı'nın sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptığını da aktarmıştı.

CHP'li Özgür Özel: Yarın Soylu ile İlgili Bir Dosya Açıklayacağım, Başıma Bir Şey Gelirse Diye Üç Arkadaşa Daha Verdim

CHP'li Özgür Özel AKP'li Soylu Hakkındaki Dosyayı Açıkladı

İçişleri Bakanlığı Bakan Müşaviri Görevi Yok Dediği Trol Ordusu Komutanı Emin Şen'in İsmini Sayfasından Sildi

Özel'in açıklamalarının odağındaki Emin Şen konuya ilişkin açıklama yaptı. 

Odatv'den Uğurcan Biçer'e konuşan Emin Şen, bakanlık müşaviri olmadığını, Soylu'ya danışmanlık verdiğini söyleyerek avukatlarının detayla bir açıklama yapacağını bu konuda hazırlıklar yaptığını ifade etti.

Şen'in açıklaması şöyle:

"Ben bakanlık müşaviri değilim. Komple faturaların önemli kısmı başka şirketlere ait. Avukatım hazırlık yapıyor. Süleyman Soylu'ya danışmanlık verdiğim doğru. Resmi müşavirlik, memurluk yaptığım iddiaları doğru değil. Söylediklerinin hemen hepsi hezeyan. Bu arada yanlış bir şey yaptı. Başka bir şirketin faturalarını koydu. Koyduğu faturaların çoğu CHP'li belediyeler. O şirketler de açıklama yapacak. Özgür Özel dersine çalışmadan çok büyük hata yaptı. Müsaade ederseniz avukatlarım hazırlık yapıyor."

emin şen özgür özel süleyman soylu içişleri bakanlığı sm360