Özgür Özel: Seçimde Öcalan'ın Mektubuna Bel Bağlamış Bir İttifaksınız

TAKİP ET

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye sert bir cevap verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye cevap veren Özgür Özel, "İmamoğlu'na bu suçlamayı yöneltmek size birkaç gömlek büyük gelir" dedi.

Resmi Twitter hesabından paylaşım yapan Özgür Özel, "Devlet Bahçeli, siz ki tekrar seçimlerde Abdullah Öcalan'ın mektubuna bel bağlamış bir ittifaksınız, İmamoğlu'na bu suçlamayı yöneltmek size birkaç gömlek büyük gelir. İstanbullunun size vermediği yetkiyi Suç İşleri bakanınızın kumpaslarıyla mı alacaksınız. Akıllanmayacaksınız!" ifadelerini kullandı. Bu paylaşımının ardından TBMM'de basın toplantısı düzenleyen Özel, seçmenin Cumhur İttifakı'na "yakında hatırlatma dozu yapacağını" söyledi.

"Yakında Seçmen Hatırlatma Dozunu Yapacak"

Yerel seçimlerde kazanılan zeferi ne Bahçeli'nin ne de Erdoğan'ın hazmedemediğini belirten Özel, "Seçimleri iptal ettirdiler. Sonra, ‘23 Haziran’da Osmanlı tokadı atacağız’ dediler. Bahçeli, mitili İstanbul’a serecekti. Seçime kadar kalkmayacaktı. İki gün sonra sessizce Ankara’ya döndüler. İstanbullular, ‘Osmanlı tokadı atacağız’ diyen Cumhur İttifakı’na bir demokrasi tokadı attı. Şimdi bunu unutmuş görünüyorlar. Fahrettin Koca’ya söyleyelim, yakında seçmen hatırlatma dozunu bir kez daha yapacak, Cumhur İttifakı’na. Yakında hatırlatma dozu geliyor. Seçmenin kararına saygı duymayan, seçimi kendi kazanınca önemseyen, kaybedince hakir görenlere hatırlatma dozu geliyor" diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun suçlu ise görevden alınması gerektiğini söylemişti.

Bahçeli, İmamoğlu'nu Hedef Aldı: Suçluysa Görevden Alınmalı

Bahçeli'den İmamoğlu Açıklaması: Şehir Suyuna Zehir Karıştırsalar Ne Yapacağız?


özgür özel devlet bahçeli ekrem imamoğlu ibb