Özhaseki, Erdoğan'ın Doktorlarla İlgili Sözlerini Yumuşattı

TAKİP ET

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AKP'li Cumhurbaşkanı'nın doktorlarla ilgili sözlerine ilişkin açıklama yaptı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Saray'da yaptığı açıklamada yurt dışına giden doktorlara tepki göstermiş ve "Varsın, gidiyorlarsa gitsinler! Bizler de üniversiteleri yeni bitiren doktorlarımızı buralarda istihdam ederiz" demişti.  

Erdoğan'dan Yurt Dışına Giden Doktorlara: Gidiyorlarsa Gitsinler


Erdoğan'a cevap veren TTB Genel Sekreteri Prof. Dr. Vedat Bulut, "2023 seçimlerinde onlar gidecek biz kalacağız" demişti. 

'Varsın Gitsinler' Diyen Erdoğan'a TTB'den Yanıt: 2023'te O Gidecek, Biz Kalacağız


Konuya ilişkin Hürriyet'ten Hande Fırat'a konuşan Özhaseki "Cumhurbaşkanımızın konuşması ve tavrı kendisine hastır. Halk diliyle konuşur" yorumunu yaptı.

"Devlet, öğrencisine çok yatırım yapıyor. Çocuklar tabii ki bir yandan kendi istikballerini düşünecekler ama bir yandan da bu ülkeye, topraklara karşı sorumluluklarının olduğu bilmeleri lazım" diyen Özhaseki, "Maaşlarda sıkıntı olduğunu biliyoruz, haklarını da kimse yemek istemez. Tüm sağlık çalışanlarının maaşları ile ilgili çalışma hakkında bizlere de bilgi verildi. Amaç iyileştirmek" ifadelerini kullandı.
 
 

mehmet özhaseki akp özhaseki recep Tayyip Erdoğan halkın diliyle konuşur doktorlar varsın gidiyorlarsa gitsinler