Öztrak, Altun'a "Saray Beslemesi" Dedi: Kaybolan Tek Bir Kuruş Yok, 128.000.000.000 Dolar Var

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, buhar olup uçan 128 milyar dolara ilişkin Fahrettin Altun'un "kesin yaşanmıştır(!)" dedirten açıklamasına sert çıktı: Saray beslemesi!

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu bugün, muhalefetin tabiriyle "buhar olup uçan" 128 milyar dolar tutarındaki rezervin akıbetine ilişkin aylardır kamuoyunu meşgul eden iddialara cevap vermeye çalışmıştı. Ardından İletişim Başkanı Altun da dostlar alışverişte görsün diye Kavcıoğlu'nun sözlerini kişisel Twitter hesabından tekrarladı.

Bir devlet memuru olmasına rağmen partizanlık etmekten hiçbir fırsatta geri durmayan Altun'a "saray beslemesi" diyerek yanıt veren CHP'li Öztrak, kişisel Twitter hesabından kayıp milyarlara ilişkin şu iletileri paylaştı:

    Saray beslemeleri “kaybolan tek bir kuruşumuz dahi yok” demiş. Biz, “kaybolan tek bir kuruş var” demedik. Biz, "kaybolan 128.000.000.000 dolar var” dedik. #128MilyarDolarNerede ?

    TCMB Başkanı bugün bu dövizlerin nasıl ve hangi yöntemle satıldığını itiraf etti. "Bu önemlidir, ama yeterli değildir." Sıra bu dövizlerin hangi tarihlerde, hangi kurlardan, hangi tutarlarla, kimlere satıldığının itiraf edilmesine geldi. #128MilyarDolarNerede ?

    Hakikatlerin er geç ortaya çıkmak gibi güzel bir huyu var. "Tüyü bitmemiş yetimin haklarını kimler gasp etti? Kimler halkın sırtından döviz vurgunu yaptı?" Biz bu soruların peşini bırakmayacağız. Biz hakikati savunmaya devam edeceğiz. #128MilyarDolarNerede ?

128 Milyar Dolar nerede Fahrettin Altun Faik Öztrak CHP sözcüsü AKP CHP damat Berat Albayrak 128 Milyar dolar afiş Muhalefet 128 milyar pankart