Pakdemirli'den Anlamsız Futbol ve Bayındırlık Karşılaştırması

TAKİP ET

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, anlamsız bir karşılaştırma yaptı. Pakdemirli, "Eskiden İngiltere gelir 8 tane gol atar giderdi Türkiye'ye. Bakın barajın en büyüğünün açılışını yaptık." dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AKP icraatlarını övmeye çalışırken anlamsız bir karşılaştırma yaptı. Pakdemirli, Türkiye'nin İngiltere'den 8 gol yemesini hatırlatarak AKP'nin yapı ve masraf olarak devasa ancak fayda ve sürdürülebilirlik açısından Türkiye'yi zarara uğratan icraatlarını övmeye çalıştı.

Pakdemirli şöyle konuştu:

"Türkiye artık her alanda hep her şeyin birincisine imza atan bir ülke. Eskiden İngiltere gelir 8 tane gol atar giderdi Türkiye'ye. Biz o zaman da gururlu bir ülkeydik ama Türk filmlerindeki, fakir ama gururlu gençtik. Rahat rahat golleri atıp gidiyorlardı. Ama Türkiye 80'lerden itibaren özellikle son 20 senede artık hakikaten her konuda iddialı ve her konuda işin en iyisine, en yenisine, en büyüğüne imza atan bir ülke oldu. Bakın barajın en büyüğünün açılışını yaptık, havalimanlarının en büyüğü bizde, köprülerin en uzunu, en büyükleri bizde, alt, üst geçitler. Gerçekten Türkiye çok ciddi bir bayındırlık devriminin altından kalktı."

 

bekir pakdemirli akp ingiltere 8-0 icraat gol baraj