Pakistan'da Kuran Ayetleri Yazan Elbise Giydiği Gerekçesiyle Kadını Linç Ettiler: Üzerinde Aslında 'Halwa' İsimli Hindu Yemeğinin Yazdığı Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Pakistan'da mürteci grup, üzerinde Kuran'dan ayetler bulunan elbise giydiği iddiasıyla bir kadını linç etmeye çalıştı ve başının kesilmesi çağrısında bulundu.

Pakistan'da mürteci grup, üzerinde Kur'an'dan ayetler bulunan elbise giydiği iddiasıyla bir kadını linç etmeye çalıştı ve başının kesilmesi çağrısında bulundu. Kadın kalabalıktan kaçmak için restorana sığındı.

India Today'in haberine göre, Pakistan'ın Lahor kentindeki kalabalık bir çarşıda yaşanan ve olay anından çekilen videoları sosyal medyada gündem olan olayda polis, esnafın da yardımıyla, kadını başının kesilmesini isteyen kalabalıktan korumak için müdahalede bulundu. Kadın, öfkeli kalabalık tarafından köşeye sıkıştırıldığı için sığındığı restorandan polis eşliğinde çıkarken '...sar tan se juda' (dine küfredene ölüm) sloganları atıldığı görüldü.

Ölüm tehditleri alan kadının elbisesinde Kur'an ayetlerinin değil, 'Halwa' isimli bir Hindu yemeğinin Arap harfleriyle yazılı olduğu ortaya çıktı.

 

pakistan kuran elbise linç Mürteciler