Pakistanlı Göçmen Çetesinin Tecavüzleri 'Irkçı Demesinler' Diye Gizlendi: Bin Kız Çocuğuna Tecavüz Edildi

TAKİP ET

İngiltere'de yaşanan olay pes dedirtti.

HaberTürk'teki köşesinde kan donduran bir köşe yazısı kaleme alan Fatih Altaylı, "Türkiye’nin bir numaralı Beka Sorunu göçmen meselesi ile ilgili olarak size kan donduran bir hikaye anlatacağım. Hikaye dediğim, gerçek olay" dedi.

Fatih Altaylı'nın BBC'den aktardığına göre İngiltere'nin Telford kentinde yaşanan "rezalet", Sunday Mirror gazetesinin kentteki suç örgütlerinin 1980'lerden beri küçük kızları hedef alan taciz ve tecavüzlerinin haberiyle ortaya çıktı. 

Olayın üzerine gidilmesi sonucunda 40 yıllık süre boyunca Telford kentindeki bir suç örgütünün binden fazla kız çocuğuna tecavüz ettiği, bazılarını seks işçisi olarak kullandığı ve insan kaçakçılığı yaptığı ortaya çıktı.

40 Yıl Boyunca Herkesin Gözü Önünde Oldu

"İlginç olan ise 40 yıla yakın süren bu suçun küçük bir yerleşim biriminde, herkesin gözü önünde olmasına rağmen ortaya çıkmamış olması" diyen Altaylı yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Çünkü öğretmeler ve sosyal hizmetler görevlileri bu taciz ve tecavüzleri rapor etmekten imtina etmişler. Tecavüz mağdurları polisin harekete geçmemesi nedeniyle sonuç almayan suç bildiriminden vazgeçmişler.

Polis Irkçılıkla Suçlanmamak İçin Görmezden Geldi

Güvenlik güçleri Asyalı göçmenlere karşı ırkçı bir tavır almakla suçlanmamak için bu olayları görmezden gelmeyi tercih etmiş. BBC’nin dosyası şu gerçeği ortaya çıkarıyor. Küçük yaştaki kızlara tecavüz eden, bunları seks işçisi yapan çete, Pakistanlı göçmenler tarafından kurulmuş ve yönetilen bir çete.

Gerek polis, gerek sosyal hizmetler görevlileri 'ırkçılıkla suçlanmamak için' göçmenlerin oluşturduğu bu çeteye karşı yıllarca sessiz kalmışlar. Liberal ve sol ya da merkez sağ entelektüellerin eleştirilerine maruz kalma korkusu görevlileri sindirmiş.

'Irkçılıkla Suçlanma Korkusu' Göçmenlerin Suç Örgütüne Karşı Yasaları Uygulatmamış!

'Irkçılık ve faşistlikle suçlanma korkusu' yıllarca bu göçmenlerin oluşturduğu suç örgütüne karşı yasaları uygulamamayı tercih etmelerine neden olmuş. Ve bu arada bin kadar kız çocuğu suça kurban verilmiş. Bugün ne yazık ki, Türkiye’de de bu durumla karşı karşıya olabiliriz. Göçmen politikası bizi de aynı yere doğru sürüklüyor. Ve bizde bu olayları ortaya çıkaracak bir BBC de yok."

pakistanlı göçmen çetesi tecavüz ırkçı demesinler diye gizlendi bin kız çocuğuna edildi fatih altaylı