Pakistanlı Sapık, Türk Kadınlarına Ait Onlarca Video Paylaştı: 'İştahımı Kabartıyorlar'

TAKİP ET

Pakistanlı bir başka sapık daha Türk kadınlara ait onlarca videoyu sosyal medya hesabında paylaştı.

TikTok’ta ‘mrbutt789’ kullanıcı adına sahip ve daha önce de farklı kullanıcı adlarıyla sokaktaki kadınları gizlice çekip paylaşan bir sapık daha ortaya çıktı.

Tacizci sapığın hesabında Türk kadınlarına ait gizlice çektiği onlarca video görüldü. Bu videolardan birinde sapığın Türk kadını için "İştahımı kabartıyorlar" yazdığı görüldü.

Her geçen gün bir yenisi fark edilen Pakistanlı sapıklar; sokakta, plajda, yolda giden onlarca insanın görüntülerini gizlice kaydedip sosyal medyada paylaşıyor.

Yaş ve Cinsiyet Fark Etmeksizin Taciz Ediyorlar

Toplu tecavüz ve pedofili gibi iğrençliklerin oldukça yaygın olduğu bir kültürden gelen Pakistan uyruklu tacizciler, Türkiye’de bilhassa kadınları ve kız-erkek fark etmeksizin küçük yaştaki çocukları gizlice kayda alarak taciz etmeye devam ediyor.

Yüz ifadelerinden ne kadar iğrenç düşüncelere sahip olduğu anlaşılan sapık kaçaklar, Türk insanına tehdit oluşturmaya devam ediyor.

Bu sapıkların ülkeye ne sebeple ve nasıl bu kadar rahat girdikleri bilinmiyor. Onlarca taciz videosuna rağmen bu sapkın kültürden gelen tacizcilere sınır kapılarımız sonuna kadar açık tutuluyor. Yetkililer hiçbir önlem almadan bu sapıkların ülkemize girmesine fütursuzca izin veriyor.

Not: Yayın politikamız gereğince sokakta masumca yürüyen Türk kadınının izinsiz çekilmiş videolarını tacizin daha da yaygınlaşmaması adına paylaşmıyor, sadece Pakistanlı sapıkları paylaşıyoruz.

pakistan Pakistanlı sapık taciz tacizci