Pakistanlı Sapık, Türk Kadınlarını Gizlice Kayda Aldığı Görüntüleri TikTok'ta Paylaştı

TAKİP ET

Pakistanlı bir başka sapık daha Türk kadınlara ait onlarca videoyu sosyal medya hesabında paylaştı.

Başıboş Kaçak Sorunu'nun Twitter hesabında paylaştığı videoya göre TikTok’ta ‘hafizimranmumtaz’ kullanıcı adlı, sokaktaki kadınları gizlice çekip paylaşan bir sapık daha ortaya çıktı.

Tacizci sapığın hesabında Türk kadınlarına ait gizlice çektiği onlarca video görüldü. Uzun zamandır Türkiye’de olan sapığın, sokakta gördüğü kadınları izinsizce kayıt altına alarak paylaştığı görüldü.

Her geçen gün bir yenisi fark edilen Pakistanlı sapıklar; sokakta, plajda, yolda giden onlarca insanın görüntülerini gizlice kaydedip sosyal medyada paylaşıyor.


Türkiye’nin Kaçak Göçmen Sorunu

Düzensiz göçmenler, ülkemizin en büyük sorunlarından biri olmayı sürdürüyor. Son aylarda sosyal medya üzerinden yayılan haberler sayesinde vatandaşlar, sorunun ne kadar korkunç boyutlara ulaştığını görmeye başladı.

Giderek sayısı artan adli olaylar, TikTok, Instagram vb. sosyal medya paylaşım sitelerinde kaçkınlar tarafından paylaşılan videolarda ve fotoğraflarda Türk kadını başta olmak üzere çocukların ve hatta kolluk kuvvetlerinin gizlice görüntüye alındığının fark edilmesi büyük tepki çekti. Bu görüntülerde kaçkınların rastgele insanların vücutlarını kameraya aldığı ve taciz içerikli açıklamalarla paylaştığı görüldü.

pakistan Pakistanlı Pakistan afgan sivil Afgan afgan afganistan kaçak kaçkın Sığınmacı göçmen belgesiz göçmen göçmen krizi düzensiz göçmen suriye suriyeli