Pamukkale Üniversitesi Rektörü: Bir İlahiyatçı Arkadaştan Şifa Duası Temin Ettim, Koronavirüs Hastası İyileşti

TAKİP ET

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ahmet Kutluhan, Covid-19 hastası arkadaşını şifa duası sayesinde iyileştirdiğini söyledi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, katıldığı bir televizyon programında skandal sözlere imza attı.

Bir rektör olarak bilime inanaması beklenen Kutluhan, ''Ölüm oranımız Allah'a şükür düşük ama yine 50 binin üzerinde. Etrafında pandemiden dolayı ölmeyen yok. Bu pandemide İlahiyat Fakültesi ne yaptı? Değil mi? Benim bir arkadaşım Covid oldu. Tedavisi belli ama benden şunu istedi; 'Covid’le ilgili dua var mıdır, bu desteği alayım.' Direkt Covid’le ilgili dualar yok ama şifaya sebep olacak dualar var.

Ben de bir İlahiyatçı arkadaştan onu temin ettim gönderdim. Sonra şimdi iyileşti. Belki dualar sayesinde mi iyileştim demeye getiriyor bilmiyorum. Sizin sorunuza cevaben söylüyorum. İlahiyat sadece ibadetlere ilişkin bir fakülte değil" ifadelerini kullanarak 'pes' dedirtti.

Kutluhan sosyal bilimler alanına ilişkin çalışmalar yaptığını belirttikten sonra İlahiyat Fakültesi'nden dua siparişi verdiğini aktardığı konuşması sebebiyle tepki çekti. 

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ahmet Kutluhan dua covid korona iyileşti arkadaşım