Para Taşıyan Kadını Öldüren, Eski Eşini 'İntihara' Sürükleyen Olayın Arkasından ''Saadet Zinciri'' Çıktı

TAKİP ET

Para dolu çantayı taşıyan Sibel Koçan'ın gaspçılar tarafından öldürülmesinin ardından eski eşinin de intihar ettiği öğrenilmişti. Olayların arkasında saadet zinciri detayı olduğu ortaya çıktı.

SAS Enerji Holding'den çıkarak 3 milyon 300 TL'lik para dolu çantasıyla aracına doğru ilerleyen Sibel Koçan'ın elindeki çanta gaspçılar tarafından zorla alınmak istendi. Ancak Koçan, elindeki çantayı vermemek için direnince, gaspçılar Koçan'ı başından vurarak öldürdü.

Koçan olay yerinde hayatını kaybederken, olaydan birkaç saat sonra Koçan'ın eski eşi ve şirketin ortağı olduğu öğrenilen Süleyman Aydın'ın da öldüğü öğrenildi. Kamera kayıtlarında yalnızca asfalta çarpa anı görülen Aydın'ın Ataşehir Dudullu Caddesi’ndeki bir rezidansın 32’inci katından düştüğü iddia edilirken, Aydın'ın öldürülmüş olma ihtimali de akıllara geldi.

Saadet Zinciri Kurmuşlar 

Dün yaşanan ölümlerin ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri SAS Holding ve Süleyman Aydın'ın adının 2019'da ''Saadet Zinciri'' olayına karıştığını belirledi.

Şirket olarak 'Kaz çiftliği' ve 'enerji santralleri' kurduklarını söyleyerek yüksek kar payı vaadiyle binlerce kişiyi dolandıran Aydın'ın bu yöntemle 40 milyon lira topladığı öğrenildi.

Saldırganların 'saadet zinciri' ile bağlantılı olabileceği öne sürüldü.

sas holding saadet zinciri para dolu çanta sibel koçan süleyman aydın intihar eski