Paranoyak Diktatör Putin, Kendi Askerleriyle Görüşürken Bile Kurşungeçirmez Yelek Giyiyor

TAKİP ET

Eli kanlı Rus diktatörü Putin, yılbaşı konuşması için İşgalci Rus ordusunun askerleriyle bir araya geldi. Görüştüğü askerlerin çoğu kendi güvenlik ekibinden olmasına rağmen kurşungeçirmez yelek giyen diktatör, sosyal medyada gündem oldu.

Eli kanlı Rus diktatörü Putin, yılbaşı konuşması için İşgalci Rus ordusunun askerleriyle bir araya geldi. Yaptığı konuşmada, 2022'nin zorluklarından bahseden diktatör, Rus halkı birlik oldukça karşısında hiçbir güç duramayacağını iddia etti.

Ancak Putin'in konuşmasında söylediği şeylerden çok verdiği görüntü dikkat çekti. Diktatörün Parkinson hastası olduğu ve altına yaptığı iddiaları günden güne yayılırken, psikolojik bir rahatsızlık türü olan 'paranoya'ya da yakalandığı söylendi. Durum öylesine vahim ki, Putin, görüştüğü 'askerlerin' çoğu kendi güvenlik ekibinden olmasına rağmen kurşungeçirmez yelek giydi. Oysa Putin'in görüştüğü askerler asker bile değil. 

Daha önce Kremlin'in PR ekibinin figüranları olarak görev yapan kişiler, Putin'in videosunda da görüntülendi. Sosyal medya kullanıcılarının keşfettiği ve İngiliz 'The Sun' gazetesinin derlediği görsellerde Putin'in yeni yıl konuşmasında sözde askerlerin daha önce çok defa Kremlin'in propagandasında olduğu gözlemlendi. 

 

 

 

 

diktatör putin Vladimir Putin kremlin kurşungeçirmez yelek rusya