Paris Hilton Netflix İçin Yemek Programı Hazırlayacak

TAKİP ET

ABD'li ünlü modelin Netflix'te bir yemek programı yapacağı açıklandı.

Yarım saat uzunluğundaki 6 bölümden oluşacağı bildirilen "Cooking With Paris" programını duyuran Netflix, "Paris Hilton yemek yapabiliyor. Yani en azından bunun için çabalıyor. Üstelik geleneksel yemek programı anlayışını tersyüz ediyor. O eğitimli bir şef değil ve öyle olmak gibi bir derdi de yok. Ünlü arkadaşlarının yardımıyla yeni malzemeleri, yeni tarifleri ve ilginç mutfak aletlerini keşfediyor. Paris'in sosyal medyada büyük ses getiren YouTube videosundan ilham alan programda, onun market alışverişinden başlayıp sofra hazırlamaya uzanan maceralarına tanıklık edeceğiz. Kim bilir, belki bu program sayesinde mutfaktaki becerilerini bile geliştirebilir" ifadelerini kullandı.

Programın formatı, ünlü modelin mutfaktaki eksik yönlerini kapatması ve bu yönlerini program arkadaşları yardımıyla geliştirmeye çalışması şeklinde olacak.

Netflix'in açıklamasında da hatırlatılan YoTube videosu Ocak 2020'de yayımlanmış ve 5 milyondan fazla görüntülemeye ulaşan videoda Hilton lazanya pişirmeye çalışmıştı.

Paris Hilton Netflix İçin Yemek Programı Hazırlayacak