Paris'te 7 Yaşındaki Bir Kız Çocuğunu Kaçırıp Tecavüz Etmek İsteyen Afgan Göçmen Yakalandı

TAKİP ET

Paris'te 7 yaşındaki bir kız çocuğunu kaçırıp Eyfel yakınındaki bir parkta tecavüz etmek isteyen Afgan göçmen yakalandı. Aralık ayından bu yana meydana gelen göçmen kaynaklı suçlara bir yenisi daha eklendi.

Paris'te Eyfel Kulesi yakınlarındaki bir parkta 7 yaşındaki bir kız çocuğu 35 yaşındaki bir adam tarafından cinsel saldırıya uğradı.

Olay yerine yakın bir kaynak, "Kimliği belirsiz bir adamın, sarhoş bir halde, çocuğu ağzından öpmek için güç kullandığını" bildirdi. Sabaha karşı bir sularında çocuğun babasının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, failin baba tarafından yere yatırılarak etkisiz hale getirildiğini gördü.

Afgan bir kaçak olduğu tespit edilen şahıs tutuklandı. Mağdur çocuğun anne ve babası Afgan kaçaktan yedi yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunma suçundan şikayetçi oldu. 

Aralık ayından bu yana meydana gelen göçmen kaynaklı suçlara bir yenisi daha eklendi. Aralık ayı başında kaçak göçmen olduğu tespit edilen bir başka Afgan, bindiği trenin güvenlik ekibi tarafından yakalanmıştı. Söz konusu Afgan'ın Brezilyalı bir turiste Champ-de-Mars bölgesindeki bir çalılıkta tecavüz ettiğinden şüpheleniliyordu.

paris tecavüz göçmen kaçak göçmen