Park Nedeniyle Çıkan Kavgada Feci Şekilde Darp Edilen Engelli Vatandaş Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Antalya'da evlerinin önünde çıkan park kavgasında feci şekilde darp edilen yüzde 90 engelli Mümin Kara, hayatını kaybetti.

Antalya'nın Kepez ilçesinde yüzde 90 engelli Mümin Kara (58), yüzde 40 engelli eşi Emine Kara (50) ile çocukları Bekir ve Fatma Kara ile evlerinin yanındaki işletme sahipleri A.Y. ve N.Y. arasında park yeri yüzünden tartışma çıkmıştı. Araçta bulunan Mümin Kara'yı feci şekilde darp eden saldırganların Kara'nın üstüne çıkıp yumruklar atarak ''Ölürsün, geberirsin'' diye bağırdığı kaydedilmişti. Kara, hastaneye kaldırılarak ameliyat edilmiş ardından da yoğun bakıma alınmıştı.

Yaşanan olayda, vücudunda ciddi hasarlar meydana gelen Mümin Kara, verdiği yaşam mücadelesine yenik düşerek tedavi gördüğü Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kara'nın cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Yaşanan olaydan sonra Mümin Kara'nın eşi Emine Kara, saldırganlardan şikayetçi olmuş ancak şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılmıştı.

 

mümin kara engelli yüzde 90 park kavgası hayatını kaybetti öldü darp edildi dövüldü feci şekilde antalya kepez eşi çocukları