Parkta Oynayan 6 Yaşındaki Çocuk, Başına İsabet Eden Yorgun Mermi Sebebiyle Yaralandı

TAKİP ET

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, parkta oynarken başına yorgun mermi isabet eden 6 yaşındaki çocuk tedavi altına alındı.

Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki çocuk parkında oyun oynayan Eymen Dikilitaş'ın başına nereden geldiği henüz belirlenemeyen bir yorgun mermi isabet etti.

Anneannesi Leyla Karazeybek, torunu Eymen Dikilitaş'ın başından akan kanı görünce panikleyerek çevredekilerden yardım istedi. Anneannenin sesini duyan vatandaşlar baba Mehmet Dikilitaş'a haber verdi. Olay yerine gelen baba, yaralı oğlunu hastaneye götürdü.

Hastanede tedaviye alınan Dikilitaş'ın başında mermi olduğu belirlendi. Oyun oynarken başına isabet eden mermi sebebiyle yaralanan küçük çocuğun başındaki merminin ameliyatla çıkarılacağı bilgisi verildi.

Öte yandan, polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Bunu Yapan Kimse Ortaya Çıksın

Olay hakkında açıklama yapan Leyla Karazeybek, "Çocuk yanımda oynuyordu. Pat diye bir ses duydum, torunum yanıma geldi, 'başım dönüyor' dedi. Komşu esnaflar yardımcı oldular, babasını çağırdım. Ne olduğunu fark edemedik, pat diye bir ses geldi ama ne olduğunu fark edemedim. Babasını ve annesini arayarak çocuğu hastaneye getirdik" dedi.

Baba Mehmet Dikilitaş ise, "Akşam üstü saat 18.00 sıralarında kaynanam çocukları parka götürmüş. Bir vatandaş silahla ateş etmiş. O yorgun mermi de benim oğlumun başına isabet etmiş. Olay yerine gittim, oğlumu hastaneye getirdim. Bunları yapan kimse ortaya çıksın, hak adalet yerini bulsun" dedi.

 

manisa alaşehir park oyun oynayan eymen dikilitaş mehmet leyla karazeybek yorgun mermi baş kafa yaralı