Partili Cumhurbaşkanı'ndan Çin Virüsü Açıklaması: Hamd Olsun Daha Hafif Geçiriyoruz

TAKİP ET

AKP lideri Erdoğan, her geçen gün daha büyük bir tehdit haline gelen Covid-19 pandemisine dair "Salgın dalgalar halinde yayılmaya devam ediyor. Vakitlice attığımız tedbirler sayesinde diğer ülkelere göre bu sağlık krizini hamd olsun daha hafif geçiriyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Partili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı günlük tabloya yansıtılmayan 'vaka sayılarına' rağmen artan 'hasta' ve 'vefat' sayıları dahi koronavirüsle mücadelede halkı endişeye sevk etmeye devam ederken AKP liderinden "Salgın dalgalar halinde yayılmaya devam ediyor. Vakitlice attığımız tedbirler sayesinde diğer ülkelere göre bu sağlık krizini hamd olsun daha hafif geçiriyoruz. An be an durumu izliyor, bilgilendirmeleri alıyor ve gerekli talimatları veriyoruz.

Tüm dünyada hasta sayısının ürkütücü boyutlara ulaştığı bu dönemde milletimizden tedbirlere daha fazla hassasiyet göstermelerini rica ediyorum. 83 milyonun her birine burada görev düşüyor. Bir süre daha sabredecek, kurallara uyacak ondan sonra inşallah felaha erişeceğiz. O güzel günlere milletçe beraber kavuşacağız" açıklaması geldi.

koronavirüs çin virüsü covid-19 daha hafif geçiriyoruz tayyip erdoğan partili cumhurbaşkanı