Patron Kendisine Sigorta Yapmadığı İçin Dava Açan Eski Çalışanını Öldürdü

TAKİP ET

Bursa'da kendisini yıllarca sigortasız çalıştırdığı için dava açan dolmuş şoförü, dava açtığı dolmuş sahibi tarafından öldürüldü.

Bursa'da kendisini yıllarca sigortasız çalıştırdığı gerekçesiyle eski patronuna dava açan dolmuş şoförü, eski patronu olan dolmuş sahibi tarafından öldürüldü.

2 çocuk babası 44 yaşındaki Halil Muslu, uzun süre şoför olarak yanında sigortasız çalıştığı eski patronu dolmuş şoförü Seydi A.K.'ye kendisini sigorta yapmadığı için dava açtı. Dava açılmasını hazmedemeyen dolmuş sahibi Seydi K., Muslu'nun evinin önüne gelerek davadan vazgeçmesi için ikna etmeye çalıştı. Seydi K.'nin ikna çabalarına olumsuz yanıt veren Halil Muslu, arkasını dönerek evine girmek isterken Seydi K., yanında getirdiği tabancayı çıkararak Muslu'ya 5 el ateş etti. Sırtına iki kurşun isabet eden Muslu, kanlar içinde yere yığıldı.

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Halil Muslu, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak yoğun bakımda tedavi altına alınan Muslu, yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamayarak akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Katil zanlısı Seydi K.'nin ise olaydan sonra köyde bulunan evlerine gidip üzerini değiştirdiği öğrenildi. Polis ekiplerince Otosansit Sanayi Sitesi'nin önünde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki sorgusu sürüyor.

katil dolmuş şoförü patron eski patron sigortasız işçi öldürdü öldürüldü dava açtı ikna geri çek