Patronu Tarafından Taciz Edilen Genç Kız: Bana İnanmayacaklar, Beni Vurun

TAKİP ET

Bursa'da patronu tarafından taciz edilen S.Y.'nin ablası, genç kızın uykularında ''Bana inanmayacaklar, beni vurun'' diyerek sayıkladığı görüntüleri paylaştı.

İddiaya göre; 18 yaşındaki S.Y., 23 Temmuz'da ailesiyle birlikte patronu Ü.B.'nin yazlığına gitti. S.Y. burada patronu Ü.B., patronunun eşi A.B. ve evdeki diğer 3 kişiyle birlikte alkol aldı. Alkol aldıktan sonra uykusu gelen S.Y., odasına giderek yattı. Ancak bir süre sonra patronu Ü.B., S.Y.'nin yanına gelerek genç kızı taciz etti. Gece boyunca Ü.B.'nin tacizine maruz kalan S.Y. sabah saatlerinde ablasının yanına giderek durumu anlattı. 

Kardeşi S.Y.'nin geceleri, "Bana inanmayacaklar, beni vurun, beni öldürün" diye sayıkladığı anları cep telefonuna kaydeden abla İ.Y., görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşıp, “O akşam kardeşim ev sahibi olan patronu ve eşi klimalı odada yattığı için yatak odasında uyumuş. Adam, gece karısını uyuttuktan sonra odanın kapısını kapatıp, kız kardeşimin uyuduğu odaya girmiş. Kardeşime, 'Sen de beni istiyorsun, ben de seni istiyorum’ tarzında şeyler söylemiş. Kardeşim adamı üzerinden itmek için elinden geleni yapmaya çalışsa da, bir saat tacize uğradı. Daha sonra adam bir ses duyunca toparlanıp, odadan çıksa da, 5 dakika sonra yeniden gelip tacize devam etmiş" diye yazdı.

Yemek Yiyemiyor, Uyuyamıyor 

Kardeşinin psikolojisinin bozulduğunu ifade eden İ.Y., Ü.B.'den şikayetçi olduklarını açıkladı. S.Y.'nin olayın ardından sinir krizleri geçirdiğini söyleyen İ.Y., kardeşinin yemek yiyemediğini ve uyuyamadığını belirtti.

İ.Y. olayın ardından kendisini arayan Ü.B.'nin ''Siz bizden bir şeyler mi koparmaya çalışıyorsunuz?'' diye sorduğunu aktardı. ''Böyle bir şey için ailemi ve kendimizi neden rezil edeyim. Kimseden para istemiyoruz sadece bu adamın cezasını almasını, adaletin sağlanmasını istiyoruz" diyen İ.Y. yardım çağrısında bulundu. 

S.Y.’nin şikayeti üzerine Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne çağrılan Ü.B. ise verdiği ifadesinde,  "S.Y. benim yanımda çalışıyor. Olaydan 1,5 ay önce benden zam istemişti. Ben pandemi nedeniyle kendisine zam yapmadım. Bence para koparmak için iftira atıyor. Benim alnım ak, kimsenin odasına gitmedim. S.Y.'y, taciz etmedim, bana iftira attığı için maddi manevi tazminat davası açacağım onlara" dedi.

Ü.B. ifadesinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

bursa patron taciz edilen kız bana inanmayacaklar beni vurun