PCR Testi İstemeyen Hasta Sağlıkçılara Saldırdı

TAKİP ET

Beylikdüzü'nde boğaz ağrısı şikayetiyle 3 defa üst üste özel bir hastaneye gelen bir hasta, doktorun PCR testi tavsiyesine sinirlenerek saldırdı.

Geçtiğimiz gün Beylikdüzü'nde bir özel hastanede gerçekleşen saldırı, S.B. isimli bir hasta tarafından gerçekleştirildi. S.B. daha önce 2 kez daha aynı "boğaz ağrısı" şikayetiyle hastaneye gelmişti. Olayın olduğu gün hastaneye gelen hastaya doktorun PCR testi tavsiyesinde bulunmasının ardından çıkan tartışmada  S.B. doktorun eline vurdu. Doktorla arasındaki arbedenin ardından dışardaki aracından silah alıp tekrar hastaneye girmeye çalışan S.B. isimli hastayı hastane çalışanları ve kapıda bulunan görevliler güçlükle durdurdu.

Saldırıya uğrayan doktorun polise "beyaz kod" vermesi üzerine hastaneye gelen polis ekipleri S.B.'yi ifadesini almak üzere gözaltına alarak emniyete götürürken, hastane çalışanları ve doktorun hasta hakkında şikayetçi olması üzerine yasal işlem başlatıldı.

Saldırı anı ise güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde S.B.'nin doktor ile yaşadığı tartışma ve saldırı anları, sonrasında hastanın hastane önündeki aracına gidip geldiği ve taşkınlık yaptığı anlar da yer aldı.

PCR Testi İstemeyen Hasta Sağlıkçılara Saldırdı