Peçeli 'Bilinçaltı ve Kuantum' Eğitmeni, 8 Bin 240 Liraya 'Çakraların Biyoenerjisiyle Fatiha Suresiyle Açılımı'nı Yapıyor

TAKİP ET

Son moda dolandırıcılık yöntemi sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Peçeli ve makyajlı görüntüsüyle dikkat çeken bir kadının "bilinçaltı" ve "kuantum" eğitimi vermesi, sosyal medyada tartışma yarattı.

Poyraz Türk adlı Twitter kullanıcısının derlediği bilgilere göre söz konusu kadın, 7 bin 250 liraya "miraçta bilinçaltı temizliği eğitimi", 8 bin 240 liraya "kuantum eğitim ücreti" veriyor.

Bu "eğitimlere" katılan kadınlardan bazıları, söz konusu eğitmeni rüyalarında gördüklerini ve rüyalarında kendilerini çağırdığını söyledi:

"Çok faydasını gördüm. Hayatımda mucize dediğim şeyler oluyor. Eşimle olan ilişkim, çocuklarımın değişimi dönüşümü..." Söz konusu kadının "modül 1" diyerek duyurduğu "eğitim" programın içeriği şu şekilde:

"Besmelenin sırrını çözmek ve his yüklemeleri", "Seçilmiş özel surelerin his yüklemesi", "Nefis mertebeleri ve mertebeler arası geçiş", "7 nefis 7 çakra 7 katman 'Biz insanoğlunun üzerinde 7 yol inşa ettik' ayetinin sırrını çözmek", "Nefis mertebelerinin detaylı öğrenimi", "Bulunduğumuz nefis mertebesinin kaderine yansıması", "Bulunduğun nefis mertebesinden çıkış", "Çakraların biyoenerjisiyle esmalarla, Fatiha suresiyle açılımı", "Her çakranın sebep olduğu fizyolojik ve psikkoloji rahatsızlıkları ve çözümleri", "Ruhun bedenden ayrılımı", "Latif bedenini seyretme deneyimi", "Yüklerinden arınma çalışması", "Koşulsuz rahmet çalışması"...

"Modül 2" denilen "eğitim" programının içeriği ise şu şekilde:

"Celcelutiye babları ile şifa çalışması", "Celcelutiye kanalını aktive etme", "Aura açma, sırlama, semboller, harfler, esmalar ile gece uygulamaları", "Mekan arındırma, şifalandırma ve koruma çalışmaları", "Maddi manevi korunmalar", "Evlere koruma kalkanları", "Kişiye göre koruma kalkanları", "Vefk nedir? Nasıl yazılır?", "Vefk yazıp Rahmani kanaldan korunmak", "Kuran ve Celcelutiye ile olumlama (niyet) çalışma ve uygulama yöntemleri", "Metafizik Alem kanunları ve duygu, düşünce enerjiyi yönetebilme sanatı", "Tevhid anlayışı ile Bismillahirrahmanirrahim ve lailahe illallah ilkeleri", "Ecdadın kullandığı tılsımlı gömleğin hazırlanması..."

peçeli bilinçaltı ve kuantum eğitmeni çakraların biyoenerjisiyle fatiha suresiyle açılımını yapıyor