Peçeli 'Bilinçaltı ve Kuantum' Eğitmeni Konuştu: Lüks Yaşantımı Göstermeye Bayılıyorum, Hepsi Alın Terim

TAKİP ET

Kendisini "Bilinçaltı ve kuantum uzmanı" olarak tanıtan Eylem Amine Altunkaynak konuştu.

Peçeli ve makyajlı görüntüsüyle dikkat çeken bir kadının "bilinçaltı" ve "kuantum" eğitimi vermesi, sosyal medyada tartışma yaratmıştı.

Peçeli 'Bilinçaltı ve Kuantum' Eğitmeni, 8 Bin 240 Liraya 'Çakraların Biyoenerjisiyle Fatiha Suresiyle Açılımı'nı Yapıyor


Seminerlerin ücretleri 1300 TL ile 57 bin TL arasında değişen sözde eğitmen Altunkaynak, hakkındaki eleştirilere YouTube videosuyla yanıt verdi.

Yüzünün medyada görünmesini istemediği için peçe taktığını belirten Altunkaynak, sadece kadınlara eğitim verdiği için kendisine takva atfedildiğini belirterek, “Kendimi takvalı görmüyorum ama iman sahibiyim. Tesettürüme dikkat ediyorum ama modern giyimliyim. Güzel giyinirim, güzel giyinmeyi de severim. Bu konuda, ‘No problem’. Bir cemaati temsil etmiyorum, bir medrese uzantısı değilim. Hoca değilim, eğitmenim. Bana hoca denmesini de sevmiyorum. Peçeyi mahremiyetimi korumak için takıyorum. Normal hayatta peçeli değilim.” dedi.


"Lüks Yaşantımı Göstermeyi Çok Seviyorum"


Lüks yaşantısını paylaşmayı sevdiğini söyleyen Altunkaynak, her şeyi alınteri ile aldığını ileri sürerek, “Lüks yaşantımı göstermeyi çok seviyorum. Bayılıyorum bunu göstermeye. Niye mi? Çünkü sırtımı ne babama ne kocama dayadım. Hepsi benim alın terim. Bu nedenle de göstermeyi çok seviyorum. Aslında vermek istediğim mesaj şu: “Yatmayı, ağlamayı bırakırsan sen de başarabilirsin.” O yüzden de ‘Mercedes’imi gösteriyorum, çok da keyif alıyorum. Rabb’im nasip etti de yiyorum. Şükrü Allah’a, yapıyorum ki o da bana yağdırıyor.” dedi.


"Kimse Bana El Uzatmadı"


Derslerinin ücretleri konusundan hiç bahsetmeyen Altunkaynak, “3 çocukla başardım, kimse bana el uzatmadı, herkes birbirinin kuyusunu kazıyor, karşılıksız kelam vermiyordu benim zamanımda ama ben isteyene el uzatıyorum” ifadelerini kullandı.

bilinçaltı ve kuantum eğitmeni peçeli kadın eylem emine altunkaynak lüks yaşantı peçeli bilinçaltı ve kuantum eğitmeni peçeli bilinçaltı ve kuantum eğitmen eğitmen