Pedofili 'Dede' Öz Torunlarına Yıllarca Cinsel İstismarda Bulundu

TAKİP ET

İddialara göre, Mersin'in Bozyazı ilçesinin Kaledibi mahallesinde ikamet eden Mahmut Sarı, yaşları 12-19 arasında değişen 3 kız torununa yıllarca süren cinsel istismarda bulundu. Baba N.D. çocuklarının yıllarca öz dedeleri tarafından cinsel tacize maruz kaldığını ve sistematik bir şekilde korkutulduğunu söylerken durumun açığa çıkmaması için kızlarının, başta çocukların annesi Fatma Doğan olmak üzere aile üyeleri tarafından baskı ve psikolojik şiddete maruz bırakıldıklarını ifade etti.

9 Ekim 2023 tarihinde cinsel istismara maruz kalan kız çocuklarından birinin rehber öğretmeni sayesinde olay açığa çıktı ve güvenlik güçlerine intikal etti.

Baba N.D. o tarihlerde şehir dışındaydı ve bu durumu fırsat bilen anne Fatma Doğan olayın üstünü kapatmak için abisi Hacı Veli Sarı'ya olanları anlatıp ondan yardım istedi.

Mahmut Sarı'nın, daha öncesinde de, komşusu olan 10 yaşlarında küçük bir kız çocuğunu taciz ettiğini ve olayın dava dosyasının Yargıtay'da olduğunu ileri süren baba N.D. pedofili kayınpederinin, eşi Fatma Doğan ve eşinin abisi Hacı Veli Sarı tarafından kayboldu süsü verilerek kaçırıldığını sözlerine eklerken, yıllarca öz dedeleri tarafından sistematik tacize ve şiddete maruz kalmış kızları için adli mercilerden yardım istedi ve "Sesini hiçbir yerde hiç kimseye duyuramayan bir baba olarak sizlere yalvarıyorum. Ne olur bu adamı gördüğünüz yerde güvenlik güçlerine bilgi verin. Ne olur çocuklarımı ve beni yalnız bırakmayın. En azından başka çocukların, başka ailelerin de canı yanmasın." diyerek adalet aradı.